Recuperare-date-de-pe-hard-urile-SSD
Recuperare date de pe hard-urile SSD

Recuperare date de pe hard-urile SSD

0 Shares
0
0
0

Recuperare-date-de-pe-hard-urile-SSDHard disk-urile SSD – Solid State Drive reprezinta o noua generatie de hdd-uri special create pentru sistemele desktop si notebook . Se preconizeaza ca intr-un viitor destul de apropiat aceste SSD-uri vor inlocui hard disk-urile mecanice traditionale pentru ca prezinta o multime de avantaje net superioare .

BIT Data Recovery , cea mai buna companie de recuperare date hdd de pe Solid State Drive din Romania , ofera servicii de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase costuri . Tehnicienii nostri lucreaza cu cele mai revolutionare tehnologii in domeniu si va stau la dispozitie in permanenta .

Hard disk-urile Solid State Drive sunt similare celor de tip flashdrive , sunt in totalitate electronice dar sunt mult mai silentioase si mai rapide, consuma mai putina energie electrica si prezinta un grad ridicat de rezistenta la socurile mecanice .

Aceste hard disk-uri promit o durata de viata mai lunga de un deceniu in conditile in care se preconizeaza o alimentare zilnica cu 10 Gb de date .

In ciuda tuturor acestor avantaje , hard disk-urile SSD sunt si ele predispuse la defectiuni. Principalele defecte cu care aceste hdd-uri se pot confrunta se impart in doua mari categorii : defecte logice si defecte fizice ( acestea si defecte electronice ) .

Principala cauza care determina defectele logice este utilizarea defectuasa a acestor hard-uri. De cele mai multe ori utilizatorii fie formateaza eronat hard disk-ul fie in mod accidental sterg anumite date sau viruseaza sistemul .

BIT Data Recovery utilizeaza cele mai noi tehnologii in domeniu , tehnologii capabile sa recupereze datele in situatiile in care sistemul a fost corupt , formatat sau chiar sters .

Defectele fizice sunt provocate in special de socurile electrice . Din cauza complexitatii hard disk-urile SSD prezinta un grad ridicat de dificultate in ceea ce priveste remedierea defectelor fizice ( electronice ) .

Hard-urile SSD pot fi numite oarecum unice gratie unor tehnologii speciale care ajuta la functionare acestora , printre aceste tehnologii se numara wear-leveling si performance boost algoritm . Tocmai din acest rationament , pentru remedierea defectelor fizice este necesara utilizarea celor mai performante aparate in domeniu .

Tehnologiile de recuperare a datelor de pe hard disk-urile Solid State Drive dezvoltate de expertii BIT Data Recovery garanteaza recuperarea a pana la 85% a datelor de pe hard-urile care nu sunt encriptate .

In cazul hard disk-urilor traditionale utilizatorul primeste semnale cand una dintre componentele sistemului nu functioneaza corespunzator , insa nu putem afirma acelas lucru si despre hard disk-urile de tip SSD . Cu totii cunoastem sintagma “ linistea dinaintea furtunii” , cam asa poate fi descris advertismentul ca ceva nu functioneaza corespunzator in cazul SSD-urilor .

Pentru ca este foarte greu de previzionat momentul in care un Solid State Drive o sa cedeze este indicat sa va luati un set de masuri de siguranta . Principala astfel de masura este sa faceti backup de cat mai multe ori . Pentru realizarea backup-ului cele mai optime solutii sunt Google Drive si Dropbox .

Daca sunteti in situatia in care trebuie sa recuperati datele de pe un hard disk Solid State Drive va recomndam sa apelati cu incredere la specialistii companiei BIT Data Recovery . Tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti hard-ul la service-ul nostru . O sa primiti un diagnostic in cel mult 24 de ore .Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati cu incredere site-ul companiei noastre Recuperaridate.ro .

0 Shares
You May Also Like