O-petrecere-de-botez-perfecta
O petrecere de botez perfecta

O petrecere de botez perfecta

0 Shares
0
0
0

O-petrecere-de-botez-perfecta
Sunte-ti pusi in situatia de a organiza o petrecere de botez cu surprize pentru noul membru al familiei , insa nu aveti prea multe idei cu privire la acest subiect .

Site-ul Vreauinvitatii.ro va pune la dispozitie toate informatiile necesare si o sumedenie de modele de invitatii de botez in tendintele momentului .

Bebelusii sunt o binecuvantare pentru parinti . Acestia aduc stabilitate , incredere , bucurie si speranta in sanul unei familii .

Petrecerea data in cinstea noului membru al familiei se face in momentul crestinarii acestuia . Taina sfanta a botezului reprezinta transformarea bebelusului dintr-un pagan intr-un crestin . La botezacesta primeste un nume pe care urmeaza sa il poarte toata viata .

Biserica recomanda crestinarea bebelusilor dupa ce acestia inmplinesc 40 de zile de la nastere . Alegerea datei pntru botez trebuie facuta tinand cont ca in perioadele de post nu se fac botezuri .

Este foarte important ca nasii de botez ai bebelusului dumneavoastra sa fie alesi cu foarte mare atentie deoarece acestia vor fi alaturi de cel mic si de familia dumneavoastra in toate momentele importante din viata .

Mare atentie , botezul este foarmat din doua parti care se desfasoara in locatii diferite . Botezul propriu-zis are loc in incinta unui locas de cult iar petrecerea data in cinstea crestinarii celui mic se va da la un restaurant sau la o alta locatie aleasa de dumneavoastra .

Petrecerea de dupa botez trebuie sa fie una deosebita . Acest articol va ofera cateva sfaturi pentru organizarea unei petreceri de botez perfecte .

Dupa ce a-ti ales modelul de invitatii dorit , va recomandam sa va indreptati atentia catre un alt subiect , foarte important dealtfel , angajarea unor ursitoare . Nu stiti ce sunt ursitoarele ? Acest mit al ursitoarelor isi gaseste originile in mitologia greaca , acestea fiind trei femei condiderate inlocuitoarele mamei . Fiecare dintre aceste trei ursitoare are o insemnatate deosebita si poarta un nume , dupa cum urmeaza : Ursitoarea ( cea mai invarsta dintre cele trei , este cea care tine fusul si furca ) , Soarta ( prezice destinul celui mic ) si Moartea .

Ursitoarele sunt o adevarata atractie pentru petrecerea de botez a bebelusului dumneavoastra , acaparand atentia tuturor invitatiilor , de la cei mai mici pana la cei mai invarsta . Angajarea unor ursitoare este o alegere ideala pentru o petrecere perfecta .

Acestea vin insotite de o multime de cadori pentru cel mic in functie de zodia acestuia .

Momentele pe care acestea le pun in scena sunt de-a dreptul emotionante , reusind sa ii faca pe invitati sa simta ca petrec intr-o sala de bal a unui castel fermecat .Astfel bebelusul dumneavoastra , va fi fara sa stie , micul print sau mica printesa , dupa caz , dintr-un basm deosebit in care fortele raului nu au putere sa actioneze .

Ursitoarele , pregatite si special aranjate , vor face ca acesta minunata petrecere sa ramana in mintea tuturor invitatiilor . Familia dumneavoastra va ramane cu fotografii si filmari care vor fi un adevarat deliciu ori de cate ori vor fi vizionate , in special pentru protagonistul petrecerii care , cu siguranta , va fii incantat sa vada cum a fost la petrecerea sa de botez.

Sperm ca toate aceste informatii va vor fi utile in organizarea unei petreceri de botez perfecte .

0 Shares
You May Also Like