rafturi-metalice-pentru-stocare
Rafturi metalice pentru stocare

Nevoia de stocare a materialelor

0 Shares
0
0
0

rafturi-metalice-pentru-stocareStiati ca inca din cele mai vechi timpuri, una dintre cele mai mari nevoi ale omului a fost cea de stocare? Desigur ca nu ma refer la Hard Disk-uri sau Flash Drive-uri USB. Nu ma refer nici macar la CD-uri sau DVD-uri. Ma refer la nevoia de stocare de materiale. Fie ca vorbim despre stocarea de hrana pentru trecerea iernii sau nevoia de stocare a “uneltelor” pentru buna desfasurare a unui razboi, societatea, in toate formele sale a avut mereu de-a lungul timpului, nevoie de spatiu de stocare.

O nevoie atat de expresiva incat o regasim chiar si in cultura fiecarei societati. In picturi rupestre, sau in operele Greciei Antice. Dar haideti sa ajungem cu discutia in vremurile noastre, fiindca acestea sunt vremurile pe care le traim iar timpul, nu-i asa, inseamna bani! Nevoia de a depozita materiale si-a facut simtita prezenta pana si in mediul virtual. Indiferent de tipul sau firma producatoare, orice joc pe calculator ori consola are cel putin un nivel ce se desfasoara intr-un depozit. Fie el de utilaje, de materiale cu destinatie industriala si asa mai departe.

Cu totii ne lovim de aceasta nevoie intr-un fel sau altul, de-a lungul timpului. In special daca detinem o companie axata pe comercializarea de diverse bunuri. Stiti cum se spune: clientul nostru este stapanul nostru, iar un client satisfacut va reveni si a doua oara. Pentru componentele IT este nevoie de rafturi metalice, ca respectivele componente sa poata fi accesate cat mai usor si eficient. Sau poate comercializam materie cenusie, prin articolele sau cartile pe care le publicam? Ei bine, chiar si in acest caz avem nevoie de fisete pentru arhivarea documentelor necesare.

Fabricam componente destinate utilizarii industriale? Avem nevoie de bancuri de lucru, de dulapuri si desigur de rafturi pentru a stoca materialul finit. Si mai presus de orice, pentru a ne asigura ca oferta noastra este intotdeauna la acelasi nivel cu cererea clientului. In ajutorul nostru vin desigur multe companii ce se ocupa cu realizarea de mobilier din lemn sau metal. Fie ca vorbim despre rafturi metalice, fisete pentru arhivarea documentelor sau bancuri de lucru componibile.

Un pret de exceptie la rafturi metalice gasiti doar la Ingeco.

De ce exista mai multe astfel de companii si nu una singura? Fiindca nevoia clientului dar si profilul acestuia difera in functie de cerintele acestuia. Desigur ca majoritatea clientilor pun pe prim plan pretul insa exista si manageri mai atenti la detalii precum seriozitatea companiei, raportul pret versus calitate, care este modelul acesteia de afaceri sau cat este compania respectiva de abila in mentinerea unui canal deschis de comunicare cu clientii sai.

Deoarece comunicarea este totul, in desfasurarea unui parteneriat de succes. Comunicarea si buna intelegere a nevoii fiecaruia reprezinta diferenta dintre “colaboram doar de aceasta data” si “acum stiu pe cine sun.” Iar in momentul in care veti stii pe cine puteti suna pentru a va oferi produsul de care aveti nevoie, nu aveti de ce sa va ingrijorati de stagnarea dezvoltarii afacerii dumneavoastra sau de pierderea vreunui contract, cauzata de o nevoie prezenta inca din cele mai vechi timpuri: nevoia de stocare.

0 Shares
You May Also Like