Toshiba anunta Portégé X30: 13.3" FHD, Core i7, 16 GB DDR4 si Thunderbolt 3

Toshiba anunta Portégé X30: 13.3″ FHD, Core i7, 16 GB DDR4 si Thunderbolt 3

0 Shares
0
0
0

Toshiba a prezentat in aceasta saptamana noua sa lista de notebook-uri Portégé X30 destinata utilizatorilor de afaceri si intreprinderilor.

Trei modele vor fi oferite cu tehnologia Kaby Lake-U SoCs si vor fi echipate cu pana la 16 GB de memorie, pana la 512 GB de stocare SSD, Thunderbolt 3, conectivitate WiGig (optional), difuzoare Harman Kardon si caracteristici de securitate cum ar fi o camera IR, un cititor de amprenta si un modul TPM 2.0. Daca iti doresti alimentator laptop Toshiba, intra pe Mentor-Market.ro.

Greutatea clapetei este de aproximativ 2,3 pounds (sau aproximativ 1,05 kg), printre cele mai scazute din industrie. Acum, concentrata in primul rand pe notebook-uri de afaceri, nu pe laptop-uri pentru consumatori, Toshiba nu face multe anunturi legate de PC-uri in aceste zile.

Cu toate acestea, compania continua sa dezvolte laptopuri ultraportabile pentru a concura impotriva rivalilor. In acest spatiu, modele precum Lenovo ThinkPad X1 sau Dell XPS 13 domnesc suprem. In aceasta saptamana, Toshiba a lansat noul laptop notebook Portégé X30 de 13,3 “, care combina performantele ridicate, conectivitatea si securitatea cu o greutate redusa, care se numara printre cele mai scazute din clasa.

Pentru a reduce greutatea notebook-ului la aproximativ un kilogram, Toshiba a folosit un aliaj de magneziu pentru sasiu. Aceasta a marit grosimea laptopului la 15,9 mm, dar se pare ca Toshiba a decis ca reducerea greutatii si durabilitatea sunt mai importante decat aspectul final cu orice pret.

Toshiba Portégé X30 se bazeaza pe procesorul Intel Core i5 / i7 cu tehnologia HD Graphics 620 incorporata si sistemul de operare Windows 10 Pro de la Microsoft. In functie de versiunea PC-ului, Portégé X30 poate fi echipat cu 8 sau 16 GB de memorie DDR4-2133 si un SSD PCIe de 256 GB sau 512 GB.

Cand vine vorba de conectivitate, noul notebook este echipat cu un modul fara fir Wi-Fi 802.11ac Wi-Fi + BT 4.1, optional WiGig (doar la anumite modele), o iesire HDMI, un cititor de carduri microSD, doua porturi Thunderbolt 3 Care pot functiona in modurile DisplayPort 1.2 si USB 3.1 Gen 2 si un antet USB de tip A.

Pentru caracteristicile de securitate, Portégé X30 este echipat cu senzor SecurePad cu senzor de amprenta Synaptics Natural ID, o camera web cu senzori IR (pentru recunoasterea faciala) si un modul Trusted Platform Module (TPM 2.0). Pentru confort sporit, notebook-ul este dotat cu o tastatura ce dispune de iluminare din spate. In ceea ce priveste capabilitatile multimedia, device-ul are un subsistem stereo cu difuzoare co-proiectate cu Harman Kardon, care poarta si o eticheta DTS.

Laptopurile Toshiba Portégé X30 sunt disponibile direct de la compania din S.U.A. pentru 1450, 1600 sau 1900 dolari, in functie de configuratiile hardware. Toshiba vinde notebook-urile Portégé si in alte regiuni, desi in diferite configuratii (de exemplu, sisteme cu o rezolutie de 1366 × 768 si CPU de nivel inferior) si la puncte de pret diferite (cele inferioare din punct de vedere hardware avand preturi mai mici, desigur).

 

0 Shares
You May Also Like