Topul-celor-mai-bune-telefoane-din-zilele-noastre
Topul celor mai bune telefoane din zilele noastre

Topul celor mai bune telefoane din zilele noastre

0 Shares
0
0
0

Topul-celor-mai-bune-telefoane-din-zilele-noastreCu totii stim cat de important este un touchscreen pentru telefon. Prin intermediul acestuia putem interactiona cu lumea intreaga doar cu ajutorul unei simple atingeri. Un astfel de touchscreen telefon poate fi achizitionat de pe www.magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online.

Iata topul celor mai bune telefoane ale zilelor noastre:

1. Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 este un telefon genial care arata ca Samsung nu s-a „ramolit” si inca mai are ceea ce-i trebuie pentru a tine pasul cu concurenta. Samsung Galaxy S6 vine cu sistemul de operare Android 5, un ecran de 5.1 inci, rezolutie de 1440 x 2560, memorie de 3 GB, capacitate de stocare de 32 / 64 / 126 GB, baterie de 2550 mAh, camera principala de 16 MP si camera secundara de 5 MP.

Daca anul trecut, Galaxy S5 nu a venit cu nimic special, in acest an Samsung a pornit de jos pentru a realiza un telefon cu adevarat minunat. Camera este superba, calitatea audio si video este geniala, iar display-ul QHD inghesuit in ecranul de 5.1 inci este cel mai clar de pe piata, chiar daca consuma bateria destul de mult.

Design-ul este, in cele din urma, unul pe care suntem incantati sa-l tinem in mana, nu ca plasticul ieftin de anul trecut, iar suprapunerea TouchWiz rafinata este mult mai eleganta. Telefonul este destul de scump, insa, isi merita cu prisosinta fiecare banut.

2. iPhone 6

iPhone 6 poate fi caracterizat drept mai mare, mai bun, mai elegant si mai rapid decat iPhone 5s. iPhone 6 prezinta noul sistem de operare iOS 8, un ecran de 4.7 inci, rezolutie de 1334 x 750 pixeli, memorie de 1 GB. Acesta are o capacitate de stocare de 16 / 64 / 128 GB, o capacitate a bateriei de 1810 mAh, o camera principala de 8 MP si una secundara de 1.2 MP.

iPhone 6 este un adevarat pas inainte pentru Apple si un telefon care reprezinta o adevarata bucurie din toate punctele de vedere. Acesta are toate acele ingrediente care fac din iPhone un telefon special: chiar daca nu exceleaza in niciun punct al „retetei” unui smartphone, acesta pur si simplu functioneaza bine, promovand simplitatea in detrimentul meniurilor complicate si problematice.

Camera are un numar de pixeli mai mic decat alte smartphone-uri, insa este rapida, luminoasa si usor de folosit. Ecranul are o rezolutie mica in comparatie cu telefoanele concurente, insa exceleaza la culori si luminozitate.

3. HTC One M9

Nu ajunge chiar la standardul de 5 stele, insa HTC continua sa aiba cel mai frumos telefon de pe piata. HTC One M9 este dotat cu Android 5, un ecran de 5 inci, rezolutie de 1920 x 1080, 3 GB memorie, capacitate de stocare de 32 GB, baterie de 2840 mAh si o camera de 20.7 MP (cu 4 MP pentru cea secundara).

HTC s-a obisnuit sa fie mai mereu in topul diagramelor si chiar daca nu a reusit sa faca acest lucru si in 2015, este in continuare un telefon cu o calitate de constructie foarte buna.

0 Shares
You May Also Like