tehnologia viitorului aparat foto cu 20 megapixeli pe telefon

Telefoanele cu camera de 20 de megapixeli, tehnologia anului 2010?

0 Shares
0
0
0

tehnologia viitorului aparat foto cu 20 megapixeli pe telefonDeja telefoanele cu camera de 12 megapixeli au inceput sa se inmulteasca, semn ca tehnologia devine “invechita” si este nevoie de un nou salt, pentru a trece la urmatorul nivel. Astfel, nu ne ne mira sa aflam ca Texas Instruments a creat un nou coprocesor care va fi utilizat pe un cameraphone 3G cu senzor de 20 megapixeli.

Noua tehnologie va implementa si suportul pentru captura video 720p, de asemenea pe telefoanele mobile dotate cu noile tipuri de coprocesoare din familia OMAP-DM5x. Este vorba in special de 2 modele, OMAP-DM515 si OMAP-DM525, care vor imbunatati performantele video si de imagine. Modelul DM515 este un senzor de 12 megapixeli, in vreme ce DM525 este nou-venitul de 20 MP.

Primul este deja disponibil acum, in vreme ce al doilea va fi gata de utilizare comerciala din 2010. Printre dotarile pe care le implementeaza pe viitoarele telefoane aceste procesoare se numara iluminarea de calitate a fotografiilor, detectarea faciala, detectarea scenelor, TV out

si numeroase aplicatii care folosesc din plin puterea procesorului.

0 Shares
You May Also Like