lg-gw300

LG GW300, cel mai nou terminal dedicat retelelor sociale

0 Shares
0
0
0
lg-gw300LG Electronics anunţă introducerea pe piaţa din România a celui mai nou terminal din gama dedicată pasionaţilor de social  networking, modelul LG GW300.

Acesta oferă tastatură de tip Qwerty integrală, ecran orizontal cu o diagonală de 2,4 inci şi o tastă de navigare cu 5 direcţii, pentru o utilizare mai uşoară.

Telefonul este special conceput pentru a putea trimite mesaje scrise. În plus faţă de posibilitatea de a trimite SMS-uri aranjate pe thread-uri, LG GW300 include şi LiveSqure, o aplicaţie care permite utilizatorilor să-şi personalizeze contactele favorite cu iconiţe ’avatar’ astfel încât, atunci când unul dintre prieteni trimite un SMS, utilizatorul va vedea pe ecran imaginea asociată expeditorului.

Alături de conexiunea Bluetooth, memoria care poate fi extinsă până la 4GB, FM radio şi jack-ul pentru căşti de 3.5 mm, noul terminal LG este ideal pentru a stoca o cantitate mare de fişiere multimedia.

„Industria telefoanelor mobile dezvoltă din ce în ce mai multe terminale cu aplicaţii ce vizează consumatorii cu o viaţă socială activă, ce vor să fie în contact cu prietenii prin intermediul unui terminal potrivit. Noul GW300 susţine promisiunea LG de a introduce pe piaţă terminale cu elemente inovatoare dedicate accesului la reţelele sociale, după ce lansarea pe piaţa locală a primului QWERTY dedicat tinerilor, KS360 s-a dovedit un succes pentru această categorie de utilizatori”, a declarat Claudia Popa, director vânzări GSM LG Electronics România.

Terminalul KS360 a fost introdus pe piaţa locală anul trecut, fiind un telefon QWERTY accesibil utilizatorilor tineri, oferind posibilitatea de transmitere SMS-uri aranjate pe thread-uri care să le satisfacă necesităţile de comunicare.

Cel mai nou terminal din gama de terminale dedicate pasionaţilor de comunităţi on-line, LG GW300 este disponibil în două nuanţe de culori, albastru şi argintiu, în reţeaua Orange, la un preţ de 79 Eur (TVA inclus) cu abonamentul Panteră 12 pe 24 de luni.


0 Shares
You May Also Like