sanako-siveco

In curand in www: portal de 64,6 milioane lei!

0 Shares
0
0
0

sanako-siveco

Romsys, Siveco Romania si doua consortii, formate din Ness Romania si Crescendo International, respectiv S&T Bulgaria si Bcom Tehnologies, au depus oferte pentru furnizarea de echipamente si aplicatii software destinate unui portal de servicii online, proiect estimat la 64,6 milioane lei, cu TVA.

“Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea de noi servicii publice online, cresterea complexitatii si eficientei serviciilor publice oferite online de ONRC mediului de afaceri, cetatenilor si administratiei publice, servicii flexibile si orientate catre nevoile specifice ale solictantilor, prin intermediul unui portal dedicat”, se arata in anuntul de participare publicat de institutie.

La finalizarea proiectului, ONRC va furniza online 34 de servicii, din care 24 vor fi nou create. De asemenea, portalul ONRC va avea inclusa si o solutie

de plata online a serviciilor (e-payment).

In august, Oficiul a anuntat ca va realiza, pana in 2011, un portal prin care vor putea fi accesate serviciile prestate de institutie, proiect in valoare de 66,6 milioane de lei finantat partial din fonduri europene. Proiectul se va implementa in perioada iulie 2009 – iunie 2011 in Bucuresti

si in toate judetele, valoarea totala a acestuia fiind de 66,6 milioane de lei, din care finantarea nerambursabila va fi de 21,5 milioane de lei, arata la acea data ONRC.

Echipamentele IT&C si aplicatiile software vor fi livrate la sediul central al ONRC si la sediile oficiilor Registrului Comertului de pe langa tribunale (42) si sediile birourilor teritoriale.

Contractul prevede, printre altele, achizitia a 195 servere, 44 sisteme de stocare a datelor, doua sistem de backup,aplicatii software pentru portalul de servicii online, precum si servicii de instalare si de instruire.Contractul se va derula pe o perioada de 54 de luni.Proiectul va fi finantat din surse proprii si fonduri europene structurale.

La licitatie pot participa societati care in ultimii trei ani au inregistrat o cifra de afaceri de cel putin de 105 milione de lei.

ONRC se afla in subordinea Ministerului Justitiei, principalul domeniu de activitate fiind evidenta situatiei juridice si financiare a tuturor comerciantilor inregistrati in Romania.

Sursa: Infoportal.ro

0 Shares
You May Also Like