screen3ghostbusters

Ghostbusters pe Playstation 2

0 Shares
0
0
0

screen3ghostbusters

Sunt aici pentru a salva din nou lumea…pe cine vei suna?

Te deranjează sunete ciudate în timpul nopții? Ai un sentiment de teamă atunci când te duci în debara? Ți s-a întămplat ție sau unui membru al familiei tale să vedeți o fantomă? Dacă răspunsul este da, atunci nu mai ai ce să aștepți. Ridică receptorul și sună-i pe vănătorii de fantome profesioniști.

Specialiștii în fenomene paranomale se întorc în jocul video bazat pe seria cinematografică megapopulară. În ea sunt actorii din film: Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis și Ernie Hudson. La echipa sunt adăugate și roluri secundare, jucate de Annie Potts, Brian Doyle Murray și William Atherton. Ghostbusters: The Video Game dă jucătorilor posibilitatea de a intra într-o lume unică, creată de Aykroyd și Ramis care au scris scenariul pentru noile aventuri ale personajelor.

Ești gata să ieși față în fată cu personaje ca Slimer, Stay Puft-Marshmallow man, Vigo the Carpathian și multe alte creaturi supranaturale? Ghostbusters sunt gata să te creadă. Așa că începe cu focul protonic și nu uita să nu te pui în calea lui!

Este inclusă o mare varietate de arme unice și dispozitive. Jucătorii vor putea urmări, să se bată și să prindă diferite creaturi supranaturale. Scopul este New York City să scape de amenințarea paranormală crescândă.
Fii o parte din Ghostbusters cu povestea captivantă scrisă de Dan Aykroyd și Harold Ramis care sunt puterea conducătoare de bază a filmului
Joc disponibil pe platforma Playstation2, PS3, PC, Wii si Xbox.
Site oficial : www.ghostbustersgame.com
Preview:

0 Shares