infamous
infamous

Infamous- pe PS3 la doar 139,99 lei

0 Shares
0
0
0

infamousInFamous este primul titlu open-world dezvoltat exclusiv pentru Sony, un single player action/adventure ce te plaseaza in rolul unui tip obisnuit, numit Cole, care dupa o groaznica catastrofa nu numai ca se trezeste viu, dar isi da seama ca are o varietate de puteri fantastice.

Sa devii dintr-un om obisnuit unul extraordinar de puternic peste noapte nu este un lucru chiar usor de digerat. Ce faci cu asemenea puteri? Incepi sa te razbuni? Incepi sa-i protejezi pe cei neajutorati si inocenti? Putin din amandoua? Tu esti chemat sa raspunzi acestei intrebari. Devino astfel un erou, in rolul lui Cole, un om obisnuit si un cutreierator al orasului ce a ajuns sa aiba o serie de puteri supranaturale bazate pe electricitate. Invata sa te adaptezi noilor puteri si incearca sa salvezi locuitorii orasului Empire, folosindu-le dupa cum crezi de cuviinta (fortele tale sunt bune sau rele, dar conteaza cum le folosesti).

Luptele la care vei lua parte prind usor proportii epice iar orasul este o vasta jungla interactiva, dezvoltata mai ales pe verticala. Oamenii si orasul vor reactiona la actiunile tale in functie de deciziile pe care le iei. Evenimentele vor lua un curs diferit in functie de ceea ce faci, creand un sentiment puternic de imersiune.

Acest joc se poate cumpara la doar 139,99 lei ( TVA inclus).Comanda aici


 

0 Shares