Se-poate-debloca-un-iPhone-blocat-in-iCloud
Se poate debloca un iPhone blocat in iCloud?

Se poate debloca un iPhone blocat in iCloud?

0 Shares
0
0
0

Se-poate-debloca-un-iPhone-blocat-in-iCloudFiecare detinator de telefoane Apple poate achizitiona piese telefoane iPhone sau poate recurge la diferite modalitati pentru a-si repara telefoanele atunci cand acestea inceteaza sa mai functioneze.

La fel se poate intampla si cu decodarea, cu o singura exceptie. In cazul decodarii telefoanelor concepute de producatorul american, care sunt codate in iCloud, acest lucru nu este posibil.

Exista o oferta generoasa de dispozitive Apple care se vand la preturi destul de mici, tocmai pentru ca acestea sunt blocate in iCloud. Apple a introdus aceasta masura de securitate incepand cu iOS7, pentru a sprijini utilizatorii care isi pierd dispozitivul sau acesta le este furat. Prin aplicatia “Find my phone” utilizatorii isi pot localiza cu exactitate telefoanele pierdute sau furate.

Chiar daca pe internet exista un numar mare de persoane care va promit decodarea telefonului Apple codat in iCloud, aceasta nu este posibila. Cel mai bine este sa nu cumparati un telefon codat in iCloud, chiar daca pretul avantajos va incanta. Este imposibila deblocarea unui iPhone blocat in iCloud deoarece aceasta nu este o problema locala, ci una care poate fi solutionata doar prin serverele celor de la Apple.

Chiar daca au existat hackeri care au sustinut ca este posibila decodarea unui iPhone blocat in iCloud, acest lucru nu a fost dovedit. Astfel, singura solutie consta in schimbarea placii de baza, motiv pentru care veti avea nevoie de piese telefoane iPhone. Important este luati in calcul daca achizitionarea unui telefon blocat in iCloud, impreuna cu achizitionarea unei noi placi de baza merita investitia, fiind mai putin costisitor sa va cumparati un iPhone nou. 

In cazul in care veti cumpara o noua placa de baza, este important ca aceasta sa fie neblocata in iCloud si unlocked, pentru ca telefonul sa poata fi utilizat in orice retea doriti. Chiar daca exista placi de baza la mana a doua la preturi extrem de mici, trebuie sa aveti grija ca acestea sa nu fie blocate, pentru ca astfel nu le veti putea folosi, iar investitia va fi una inutila.

O placa de baza neblocata in iCloud si uncloked costa in jur de cateva sute de lei, iar daca luati in calcul si manopera, veti ajunge la concluzia ca cea mai buna varianta este sa achizitionati un iPhone care nu este blocat in iCloud sau intr-o anumita retea, de la un comerciant serios, care va poate oferi factura.

Daca doriti sa nu fiti pacaliti atunci cand cumparati un iPhone, puteti verifica daca acesta este blocat in iCloud, prin conectarea la internet si prin selectarea unui hard reset, pentru ca dupa aceea sa va conectati cu al dumneavoastra cont de iCloud.

Din pacate exista tot mai multe persoane neserioase care vand diferite produse online, a caror calitate este indoielnica. In cazul in care aveti nevoie de piese telefoane iPhone, puteti accesa platforma web www.accesoriigsm.ro, unde veti gasi diferite piese si accesorii pentru telefoanele Apple, cat si pentru ale tipuri de dispozitive mobile.

Daca veti face cumparaturi in mod responsabil, veti evita sa fiti inselati si sa pierdeti inutil bani.

0 Shares
You May Also Like