De-ce-merita-sa-ai-si-o-tableta-pe-langa-laptop-si-smartphone
De ce merita sa ai si o tableta, pe langa laptop si smartphone?

De ce merita sa ai si o tableta, pe langa laptop si smartphone?

0 Shares
0
0
0

De-ce-merita-sa-ai-si-o-tableta-pe-langa-laptop-si-smartphoneDe curand mi-am cumparat o tableta, am ramas in urma cu vremurile, stiu, dar cu laptopul si cu smartphone-ul mereu cu mine, credeam ca e de ajuns.

Nu a fost, asa ca am zis sa incerc si o tableta. In plus in Iasi am gasit o oferta buna pentru tablete la Selgros, asa ca am profitat de ocazie.

Laptopul este mai mare, ai o tastatura completa, un ecran generos, si pentru anumite sarcini, pentru munca, pentru filme sau jocuri este foarte bun.

Smartphone-ul este mai mic, dar poate fi la fel de puternic ca un laptop si este ideal pentru cautari rapide, retele sociale, cateva jocuri si vizualizari de documente. Tableta este la mijloc atat ca dimensiuni cat si ca si capacitate si este practica in foarte multe situatii in care un telefon sau un laptop ar fi ori  incomod, ori insuficient.

Daca stai in pat e foarte incomod sa lucrezi pe un laptop, iar un telefon pur si simplu nu este de ajuns, insa o tableta este perfecta, un ecran destul de mare incat sa poti vizualiza si edita documente usor, dar nu foarte mare incat sa fie incomoda.

Daca iei panzul in bucatarie si vrei sa te uiti la un clip pe Youtube, la un serial, telefonul nu va fi de ajuns pentru ca e prea mic, si laptopul e prea mare si greoi sa il duci in bucatarie (nici nu ai vrea sa il pui in pericol).

Tableta e usor de folosit, are un ecran destul de mare si cu un suport poti sa o asezi in ce pozitie doresti tu. Tabletele sunt foarte practice, si acum poti sa gasesti una cu specificatii generoase la un pret bun. Oferte la tablete gasesti relativ usor, in Iasi ai oferte bune la tablete la Selgros.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,
700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

0 Shares
You May Also Like