Se merita achizitionarea unui smartphone Lenovo Moto Z?

Se merita achizitionarea unui smartphone Lenovo Moto Z?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi un smartphone, mai mult ca sigur atentia ta se va indrepta asupra unui terminal de la Samsung sau de la Apple, tinand cont de faptul ca acestia sunt cei mai renumiti producatori de pe piata la ora actuala.

Faptul ca telefoanele acestor doua mari branduri functioneaza mai tot timpul la capacitate maxima fara a intampina nici un fel de problema de functionare, este unul dintre principalele motive pentru care utilizatorii isi indreapta atentia spre modelele acestor branduri.

In cazul in care iti doresti insa un telefon pe care cu siguranta nu il vei vedea la toata lumea, un telefon special din toate punctele de vedere, ai putea sa iti indrepti atentia spre terminalul Moto Z Play de la Lenovo.

Acest telefon este pur si simplu special, si este prevazut cu un accesoriu modular nou care inlocuieste camera foto a telefonului. Acest accesoriu poarta denumirea de Hasselblad True Zoom si a fost realizat intr-un parteneriat alaturi de cei de la Hasselblad. Accesoriul dispune de un zoom optic 10 X si blitz Xenon.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale acestui model, putem spune ca terminalul Moto Z Play vine cu un display de 5.5 inch AMOLED, acesta avand o rezolutie Full HD, Chipset Snapdragon 625 Qualcomm si un processor octa core.

Spatiul de stocare al unui astfel de smartphone este de 32 GB insa se poate extinde cu ajutorul unui card de memorie, in timp ce memoria RAM este de 3GB.

Camera foto este prevazuta cu un senzor de 16 mega pixeli si cu focalizare prin detective fata, si este asistata de un fascicul laser.

In cee ace priveste autonomia bateriei, dispozitivul este prevazut cu un accumulator generos de 3.510 mAh.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta nu vei intalni zi de zi la prieteni, sau nu vei vedea la oamenii care ies pe strada un asemenea telefon mobil inteligent.

In cazul in care te tenteaza ideea de a cumpara un asemenea smartphone, ar trebui sa te gandesti cat se poate de serios sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile, pentru a nu fi nevoit sa faci o vizita la un service gsm Bucuresti.

Cand discutam despre accesoriile de protectie ale unui astfel de terminal, este evident faptul ca in primul rand ne gandim la protectia display-ului, asa ca trebuie neaparat cumparat un geam de protectie pentru ecran, realizat din sticla.

Chiar si o husa anume create pentru Lenovo Moto Z Play este extrem de utila, pentru ca pe langa faptul ca protejeaza foarte bine terminalul impotriva socurilor mecanice, acest accesoriu impiedica praful sa se depuna pe suprafata telefonului.

Plus de asta, o husa special creata pentru acest model de telefon, va impiedica si zgarieturile sa apara pe suprafata dispozitivului.

Asadar, in momentul in care iti doresti un smartphone special, trebuie neaparat sa iti indrepti atentia spre modelul Lenovo Moto Z Play, insa pentru a-I asigura o viata lunga, trebuie sa te preocupe intretinerea sa.

0 Shares
You May Also Like