Review Blaupunkt SL 02

Review la telefonu Blaupunkt SL 02

0 Shares
0
0
0

Stiati ca foarte multe persoane care au nevoie de un smartphone low cost, isi indreapta atentia spre diferite modele de telefoane mobile Blaupunkt?

Aceste dispozitive au preturi reduse, iar pentru cei care le folosesc in scopuri simple (pentru a comunica sau a trimite mesaje, pentru a cauta informatii pe internet), dispozitivele sunt perfecte. Un asemenea dispozitiv este modelul SL 02 al producatorului.

Blaupunkt a anuntat lansarea smartphone-ului SL 02 in 2018. Producatorul ofera telefonul Blaupunkt SL 02 cu afisaj de 5 inci, chipset Mediatek MT6580, 1 GB RAM si 8 GB stocare interna.

Blaupunkt SL 02 este dotat cu Android OS v7.0 (Nougat) si o baterie Li-Po 2200 mAh, care nu se poate detasa. Telefonul de 5 inci vine cu afisaj IPS (720 x 1280 px). Ecranul IPS de care dispune Blaupunkt SL 02, ofera functii imbunatatite, cum ar fi printre altele de exemplu unghiurile optime de vizualizare, precizia culorii, reproducerea invariabila a culorilor si un consum mai bun de energie.

Dimensiunile acestui telefon Blaupunkt sunt medii (5,74 x 2,87 x 0,36 inch). Blaupunkt SL 02 vine cu Android OS v7.0 (Nougat), dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare. Procesorul acestui dispozitiv este Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7.

Dimensiunea ecranului SL 02 este masurata in diagonala, de la colt la colt. Ecranul IPS de 5 inci al Blaupunkt SL 02 cu rezolutie de 720 x 1280 px este capabil sa fie multitouch. Memoria interna a Blaupunkt SL 02 (1 GB) nu poate fi extinsa, dar stocarea interna (8 GB) poate fi extinsa cu un card microSD compatibil.

Chiar daca spatiul de stocare poate fi extins, vestea ca memoria RAM este de doar 1 GB, cu siguranta nu este una foarte buna, insa dupa cum spuneam, pentru utilizarea in scopuri de baza a telefonului, acesta este suficient.

Camera foto SL 02 este echipata cu autofocus. Un sistem optic autofocus (sau AF) foloseste un senzor, alaturi de un sistem de control, si alaturi dea-semenea de un motor, pentru a se concentra pe un punct sau zona selectata automat sau manual. Foarte putine camere foto ale telefoanelor Android vin fara autofocus in clipa de fata.

Blaupunkt SL 02 nu accepta retele 4G / LTE. Acest telefon are un GPS incorporat. Telefonul SL 02 are radio FM incorporat. Radioul FM incorporat este excelent pentru utilizatorii care de obicei asculta postul de radio preferat.

Bateria Li-Po de 2200 mAh, care nu poate fi detasata, ofera smartphone-ului o rezerva buna a bateriei. Nu este necesara descarcarea periodica si incarcarea se poate face la intamplare. Bateria SL 02 nu se poate detasa fara a anula garantia.

Smartphone-urile vin astazi cu o multitudine de senzori pentru a facilita o experienta mai buna a utilizatorilor. Accelerometrul este un senzor care masoara miscarea de inclinare si orientarea telefonului. Aceste telefoane Blaupunkt vin cu senzor de proximitate.

Functia Dual SIM a telefonului Blaupunkt SL 02 este ideala pentru utilizatorii care au nevoie sa foloseasca doua numere de telefon simultan. In incheierea prezentarii produsului, mentionam faptul ca acest smartphone nu accepta tehnologia rapida de incarcare.

0 Shares
You May Also Like