windows_phone_orange

Orange lanseaza in Romania terminalele Windows Phone

0 Shares
0
0
0
windows_phone_orangeOrange, Microsoft şi HTC lansează, în premieră în România, seria de terminale Windows® phone, cu software Windows Mobile 6.5, din care fac parte HTC Touch 2, HTC Touch Pro 2 şi, în curând, HTC HD2, potrivit unui comunicat al operatorului mobil. Un alt model Windows® phone în portofoliul Orange este Toshiba TG01.

Telefoanele din gama Windows® phone facilitează accesul atât la aplicaţiile profesionale, cât şi la serviciile de divertisment mobil pentru o experienţă multimedia completă.

Cu un Windows® phone, utilizatorii au acces direct de la butonul Start la o serie de servicii şi aplicaţii: partajarea de fotografii în reţelele sociale, Adobe Flash încorporat în browserul Windows Internet Explorer şi o aplicaţie îmbunătăţită pentru e-mail. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea să descarce aplicaţii prin intermediul Windows Marketplace for Mobile, să îşi personalizeze telefonul cu teme favorite realizate prin Custom Theme Creator şi să acceseze portalul Orange World printr-o singura apăsare de buton.

Clienţii Orange care au achiziţionat deja modelele HTC Touch Pro 2 şi Toshiba TG01 vor beneficia de actualizare gratuită la cea mai nouă versiune software Microsoft pentru telefoane mobile, Windows Mobile 6.5.

Împreună cu abonamentul Panteră 20, cu contract pe 24 de luni, clienţii Orange îşi pot cumpăra noul HTC Touch 2 la 149 de euro (TVA inclus), HTC Touch Pro 2 şi Toshiba TG01 fiind în continuare disponibile la 449, respectiv 299 de euro (TVA inclus).Pentru clienţii business, Orange a creat o ofertă de acces la internet şi e-mail mobil cu terminalele din gama Windows® phone. Astfel, clienţii care îşi iau opţiunea de 6 euro (+TVA), pentru 24 de luni, primesc lunar 50 MB de trafic si o reducere de 50 de euro (+TVA) pentru cele patru modele Windows ® phone din ofertă.

HTC Touch 2 este un model compact, ideal pentru gestionarea vieţii sociale şi profesionale cu ajutorul unor aplicaţii la îndemâna, precum Microsoft Outlook, e-mailul personal şi Facebook. Telefonul este compatibil cu reţeaua Orange de date mobile de mare viteza HSDPA/EDGE şi este dotat cu o cameră foto cu rezoluţie de 3.2 Megapixeli.

Sursa: GSMportal.ro


0 Shares
You May Also Like