Laptop refurbished vs laptop nou

0 Shares
0
0
0

Exista o multime de persoane pentru care alegerea unui laptop pare mai degraba o misiune imposibila. Continuarea acestui articol le este dedicata tuturor celor care au nevoie de un laptop si nu stiu ce sa aleaga.

Cei interesati, isi pot indrepta atentia spre un laptop nou pe care il pot cumpara din orice magazin de specialitate. Un laptop nou dispune de specificatii tehnice pe masura asteptarilor, ruleaza perfect, nu prezinta nici macar o mica urma de zgarietura, insa are dezavantajul pretului.

Se stie faptul ca un laptop nou, mai ales daca este ales de la un producator important de pe piata, este performant dar este si foarte scump.

Acesta este si motivul pentru care utilizatorii isi indreapta atentia din ce in ce mai des spre laptopurile refurbished. Un laptop refurbished poate fi acel laptop care a fost utilizat foarte putin timp de catre o companie iar apoi a fost reconditionat de catre profesionisti, sau poate sa fie un laptop resigilat, achizitionat de la magazin.

Indifrerent ca a mai fost sau nu folosit inainte, laptopul refurbished va avea un pret mult mai mic decat laptopul nou, asa ca din punct de vedere financiar aceasta este mult mai avantajos.

Apoi trebuie precizat faptul ca un laptop refurbished vine si cu sistemul de operare instalat, iar aici putem da drept exemplu echipamentele care vin cu sistemul de operare Windows 10 PRO sau Windows 10 Home.

Apoi nu trebuie sa uitam nici faptul ca din punct de vedere al performantelor, un laptop refurbished poate sa aiba rezultate mult mai bune decat un laptop nou, desi laptopul refurbished are un pret mult mai mic decat laptopul nou.

Exista in prezent o multime de magazine atat online cat si magazine de specialitate din orasele tarii, care vand laptopuri refurbished si care ofera o perioada de garantie de 3 ani de zile pentru produsele achizitionate. Asadar, cei care isi aleg un laptop refurbished, pot sta linistiti timp de 3 ani, pentru ca si daca li se strica echipamentul, reparatia va fi acoperita de certificatul de garantie al laptopului.

Despre laptopurile refurbished ar fi important de precizat faptul ca pot prezenta si urme foarte – foarte mici de uzura, insa acest lucru nu este obligatoriu. In schimb, in cazul laptopurilor noi aceasta problema nu este intalnita, pentru ca un laptop nou nu prezinta nici macar o mica urma de uzura.

Asadar, acestea fiind spuse, se poate observa faptul ca exista mai multe diferente intre un laptop nou si un laptop refurbished. Cel mai important insa este faptul ca atat laptopurile refurbished cat si laptopurile noi dispun de specificatii tehnice notabile.

Din punct de vedere financiar, pentru cei interesati de un echipament, cu siguranta alegerea unui laptop refurbished poate fi cea mai inspirata idee. Un asemenea echipament este si mai ieftin decat unul nou, dar si functioneaza la fel de bine precum un laptop nou.

Pentru cei care isi doresc laptopuri si mai ieftine, un echipament second hand poate reprezenta o buna solutie, iar aici exista laptopuri second hand de generatie mai noua sau mai veche.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza un touchscreen

Honor View 10

Ce este Honor View 10?   Daca ati cautat un nou telefon care sa nu va goleasca contul…