Cum cumparati un acumulator extern

Cum cumparati un acumulator extern

0 Shares
0
0
0

Cel mai important sfat al nostru este sa incercati pentru inceput cu acumulatori externi Sony. Aceasta gama de acumulatori externi s-a dovedit una dintre cele mai bune. In continuare va explicam cum puteti cumpara acumulatori externi de cea mai buna calitate care sa va si ajute.

Dimensiunea: Bancile de alimentare sunt suficient de mici pentru a se incadra in geanta, servieta si, in unele cazuri, buzunar. In timp ce este mai mic pentru portabilitate, mai mare ar putea fi mai important atunci cand vine vorba de capacitate. Capacitatea Powerbank este masurata in “milliampere ore” (mah), iar diferite modele variaza de la 2.000mah la 20.000mah. In scopuri practice, incarcarea unui iPhone 5 are nevoie de o capacitate de aproximativ 1600 mAh, deci daca doriti sa il incarcati o singura data, ati cumpara o baterie de putere cu o capacitate de 1.600 mAh. Daca doriti sa il incarcati de doua ori, veti avea nevoie de o banca de putere cu o capacitate de aproximativ 3.200mah sau mai mult.

Amperajul de intrare: Ratingul de intrare al dispozitivului dvs. mobil este foarte important deoarece acesta este esential pentru alegerea bancii de alimentare potrivite, cu un rating de iesire corespunzator care corespunde tensiunii si curentului de intrare. Alegerea unei banci de alimentare cu un rating de iesire mai mare decat valoarea de intrare specificata pe telefonul smartphone poate deteriora bateria interna. Amperajul de intrare al unei banci de putere este ceva care determina de fapt cat timp va dura sa se incarce un dispozitiv si cel mai adesea se constata ca este fie 5V-2A DC sau 5V-1A DC. Aceasta masuratoare este specificata pentru toate bancile de putere, astfel incat sa puteti ajunge sa o cunoasteti fara prea multa munca. Pentru a simplifica semnificatia acestora, cel cu intrare de intrare in amperi 5V-2A DC se va incarca de doua ori mai rapid decat cel cu amperi de intrare 5V-1A DC.

Calitatea bateriei: este bine sa ai o baterie cu o capacitate semnificativa de soc, dar daca calitatea bateriei este sub-standard, atunci vei fi dezamagit. O baterie nereusita pierde rapid incarcarea in timp si face o diferenta serioasa in ceea ce priveste durata de viata a produsului. Sprout Powerbanks utilizeaza o baterie de inalta calitate Samsung care va va mentine plina de energie mult mai fiabila decat alte modele similare.

Pret: Bancile de energie care promit o capacitate mai mare la un pret mult mai mic nu pot fi autentice. Cele mai multe dintre ele folosesc baterii refurbished si nu pot dura mult timp. Opteaza pentru o banca de putere de la un brand bine-cunoscut. Desi poate fi un pic cam scump, acesta va va mentine dispozitivul in siguranta si va da performanta necesara.

Portabilitate: mai multe motive de a cumpara o banca de alimentare este ca este portabila si va va incarca dispozitivul. Puteti cumpara cele ieftine baterii externe, cu o capacitate mare, dar de obicei nu va vor incarca gadget-urile in mod corespunzator sau nu va vor ajuta. Daca sunteti in cautarea de a cumpara o banca de putere portabila, intr-adevar recomandam sa nu mergeti pentru optiunea cea mai ieftina. Acesta este unul dintre momentele in care obtineti cu adevarat ceea ce platiti. Un pret de la mijlocul intervalului la cel superior va fi o optiune excelenta fara nici un sacrificiu in ceea ce priveste calitatea.

0 Shares
You May Also Like