Service OnLaptop

Laptop depasit? Este timpul pentru un upgrade

0 Shares
0
0
0

Laptopurile sunt unele dintre cele mai folosite device-uri in ziua de astazi datorita faptului ca sunt mici si usor de transportat. Avantajul major al acestora este bateria care, in functie de model, va pot tine conectat intreaga zi.

Sistemele de operare, cat si programele evolueaza in fiecare an, fiind lansate cu noi imbunatatiri, insa performantele unui laptop raman aceleasi ca in ziua achizitionarii. Astfel va fi necesar ca odata la cativa ani sa beneficiati de un upgrade pentru a putea rula toate softurile la performantele cerute de producatori.

Upgrade-ul, mai ales pentru un laptop nu se poate realiza acasa de oricine. Aceste sisteme sunt complexe si compacte, fiind necesara experienta unui profesionist pentru a-l putea demonta si schimba piesele esentiale.

OnLaptop este un centru de reparatii laptop din Bucuresti care a castigat atentia si respectul multor clienti, datorita faptului ca ofera servicii de calitate rapide si multe gratuitati prin noul serviciu Premium Service cum ar fi transportul, diagnosticarea si asa mai departe.

Ce piese pot schimba pentru a imbunatati performanta laptopului?

Ca orice device, si laptopul are nevoie de actualizari periodice odata cu trecerea timpului. Mai ales in momentul in care optati pentru o curatare temeinica a prafului, puteti in acest moment sa il upgradati cu componente superioare care va vor ajuta in urmatorii ani de folosinta:

Spatiu de stocare

Hard-urile de tip HDD au inceput sa fie din ce in ce mai putin folosite, datorita faptului ca noile memorii de stocare de tip SSD au inceput sa aiba preturi mai scazute fata de acum cativa ani si au o viteza mai mare de scriere si citire, lucru ce poate fi tradus prin performante mai inalte.

Memoria RAM

Aceste placute sunt unele dintre cele mai schimbate, putand suplimenta sau mari memoria in functie de spatiile disponibile in modelul detinut. Specialistii din cadrul service-ului OnLaptop va pot consulta in aceasta privinta pentru a lua cea mai buna decizie.

Display

Display-ul poate si el fi inlocuit cu unul mai performant, putand beneficia de o rata de reimprospatare mult mai mare, fiind benefica la jocuri si programe de editare complexe. Vedeti aici pret display laptop Razer sau orice alt brand care sa se potriveasca cu sistemul detinut.

De regula display-urile vin cu o rata de improspatare de 60hz, fiind perfecta pentru anumite programe care nu necesita o performanta crescuta. Depinde foarte mult pentru ce il veti folosi, astfel cei de la OnLaptop va vor recomanda cea mai buna solutie pentru device-ul dumneavoastra.

Procesor

Viteza de procesare este importanta. Cu siguranta ati intampinat in toti anii de folosinta a unui calculator greutatea de rularea a unor programe. Acum o veti putea inlocui cu un procesor mai performant care sa se potriveasca cu componentele laptopului dumneavoastra.

Un upgrade este binevenit oricand, mai ales ca aveti nevoie in fiecare zi de laptop pentru diferite activitati. OnLaptop va ofera cele mai bune solutii si preturi pentru a beneficia de o schimbare radicala a sistemului in cel mai scurt timp. Deja peste 10 000 de clienti au avut increderea de a colabora cu acestia pentru a le repara sau a le imbunatati sistemul actual.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza un touchscreen

Honor View 10

Ce este Honor View 10?   Daca ati cautat un nou telefon care sa nu va goleasca contul…