iPhone-6-cu-Android
iPhone 6 cu Android ?

iPhone 6 cu Android ?

0 Shares
0
0
0

iPhone-6-cu-AndroidDivizia de telefoane mobile a brand-ului Lenovo a reusit sa atraga si mai multa popularitate odata cu aparitia zvonurilor despre smartphone-ul Lenovo Sisley , care copiaza in proportie de 90% design-ul recent lansatului iPhone 6 .

Ca o mica paranteza , special pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt in cautarea unei touchscreen pentru telefonul mobil , sau alte componente care s-au defectat , vreau sa va prezint www.magazingsm.ro .

Acest magazin online specializat in comercializarea de touchscreen-uri telefoane mobile , si nu numai , va pune la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate la un pret imbatabil .

Cu toate ca este o copie aproape fidela a unui alt terminal , Lenovo Sisley a primit aprobare de comercializare de la TENAA , un fel de FCC .

Device-ul are aceleasi dimensiuni ca si celebrul produs Apple , si anume 6,9 mm si 130 de grame . Dimensiunea ecranului este putin mai mare , si anume 5’’ , fata de cei 4,7’’ de care se bucura iPhone 6 . Insa la calitatea ecranului dispozitivul Lenovo nu poate atinge nivelui lui iPhone 6 . 

Ecranul , pe care se presupune ca il va avea device-ul , de tip AMOLED la o rezolutie de 720P este mai slab din punctul de vedere al calitatii decat ecranul aflat in dotarea noului iPhone 6 , care se bucura de un ecran de tip IPS de 750*1334 pixeli ( ceea ce inseamna aproximativ 326 PPI ) .

La interior Lenovo Sisley va avea 1 GB memorie RAM , 16 GB memorie de stocare si o platforma MediaTek care va pune in miscare un sistem de operare Android 4.4.4 . In ceea ce priveste informatia despre platforma hardware , aceasta nu este o certitudine .

De cealalta parte , ‘’originalul’’ iPhone 6 este disponibil in 3 variante de memorie de stocare ( 16 , 64 si 128 GB ) , fiecare avand 1GB memorie RAM . La capitolul hardware mai trebuie sa amintim platforma Apple A8 care pune in miscare un procesor Dual-Core de 1.4 GH . Aceasta platforma ruleaza cel mai nou sistem de operare propus de Apple , iOS 8.0.2 .

Ceea ce mi se pare de-a dreptul surprinzator este faptul ca terminalul celor de la Lenovo este mai bine dotat la capitolul camere foto/video decat terminalul Apple , sau cel putin asta spun zvonurile .

Daca Lenovo va fii echipat cu o camera foto principala de 13MP si una frontala de 8 MP , terminalul Apple se bucura deja de o camera foto/video principala de 8MP si una secundara de 1.2MP .

Vom vedea reactia gigantului Apple la aparitia terminalului Lenovo in conditiile in care nu vorbim despre o companie chineza oarecare care isi incearca norocul pe piata smartphone-urilor realizand o clona a unui model celebru .

Lenovo este o companie de renume mondial care a luat decizia de o produce un terminal al carui design este aproape identic de cel al unui model de succes dar care are in dotare un alt sistem de operare si un alt pachet de specificatii .

Daca pana acum Lenovo era unul dintre principalii jucatori de pe piata mondiala a PC-urilor , cu o cota de piata de 20% , acum compania se afla pe locul 4 in topul celor mai importanti producatori de smartphone-uri la nivel mondial .

Cu toate ca activeaza intr-o regiune ticsita de companii de renume in productia de smartphone-uri , Lenovo a reusit sa vanda numai in China in primele luni ale lui 2014 peste 13 milioane de smartphone-uri . Fiind astfel desemnat cel mai bine vandut brand de smartphone-uri din China in prima jumatate a acestui an .

In ceea ce priveste device-ul pe care Lenovo vrea sa il scoata pe piata si care seamana izbitor cu noul iPhone 6 nu sunt alte informatii , insa toata lumea se asteapta ca gigantul Apple sa reactioneze .

Asteptam cu interes mai multe informatii !

0 Shares
You May Also Like