google phone
google phone

Google Phone, din ce in ce mai real

0 Shares
0
0
0

google phone

In ultimii ani au circulat numeroase zvonuri legate de Google Phone. Dupa ce Google a lansat sistemul de operare Android, zvonurile s-au mai calmat. Dar nu pentru mult timp se pare, deoarece acum au reinceput in forta. Iar de data asta zvonul pare sa aiba sanse mari de a se adeveri.

Google ar urma ca anul viitor sa lanseze un telefon sub brand propriu, cu sistem de operare Google Android. Doar ca nu va fi un telefon obisnuit. Daca ar fi, ar intra in contradictie cu ceilalti producatori care vand telefoane cu Android. Iar pentru Google nu ar fi bine.

Google Phone va fi un telefon obisnuit cu o singura mare exceptie: convorbirile ar urma sa se faca doar prin VoIP. Asta inseamna ca planul de date va fi folosit atat pentru Internet, cat si pentru convorbiri.

Acum ramane de vazut cat de incantati vor fi operatorii GSM de aceasta idee. Practic, acestia vor vinde doar abonamentul de date, pentru ca utilizatorul nu ar mai cumpara si abonamentul de voce pentru Google Phone. Teoretic, toate aceste semne de intrebare ar urma sa fie elucidate la inceputul anului viitor cand ar urma sa fie facut anuntat oficial.

 

0 Shares
You May Also Like