windows_7

Windows 7 se vinde ca painea calda!

0 Shares
0
0
0
windows_7Seful Microsoft, Steve Ballmer a fost totdeauna foarte optimist in privinta ciferelor de vanzari, chiar si in cazul Vista, spunand ca se vinde mai bine ca orice sistem de operare din istorie.
Acum el pretinde ca Windows 7 se vinde si mai bine, ceea ce pare credibil, avand in vedere numarul mare de precomenzi.

Vorbind la intalnirea cu actionarii Micorsoft, el a declarat ca Windows 7 se vinde intr-un numar de 2 ori mai mare decat orice alt sistem de operare in acelasi interval de timp. Pentru a completa prezentarea grandioasa a adaugat ca “Windows 7 este pur si simplu cel mai bun sistem de operare pentru PC-uri pe care ei, sau oricine altcineva l-a construit”.
Intr-adevar, este bun, dar nu atat de revolutionar incat sa fie considerat cel mai bun din cate au existat.

Vista s-a vandut bine in comparatie cu predecesorul XP, pentru ca la data originala a aparitiei sale in 2001 erau mult mai putine calculatoare. Pe de alta parte multi vanzatori vanzand sistemul de operare, vanzarile per ansamblu nu au cum sa mearga prea rau. In plus Windows 7 a venit si cu unele inovatii.

Din fericire, cu Windows 7, Micorsoft se pare ca si-a gasit un castigator. Parerile despre el sunt foarte bune, cota de piata este in crestere, iar utilizatori par sa il placa foarte mult. Probabil ca in curand lumea va uita de Vista, asa cum a fost si in cazul Windows ME. Windows 7 FTW!

0 Shares
You May Also Like