jazari-flanaghan
jazari-flanaghan

Formația Jazari – muzică și știință folosind Wii Remotes!

0 Shares
0
0
0

jazari-flanaghanProiectul JAZARI este o formație inedită compusă dintr-un singur om, Patrick Flanagan, trei roboți creați din diferite elemente de percuție și două telecomenzi Wii, multă tehnică, circuite complexe și teoria muzicii, statistică și software propriu. Din toate aceste ingrediente nu putea sa nu iasă un proiect muzical extraordinar, cu ritm remarcabil care te face inevitabil să te miști.

Roboțeii de percuție sunt comandați prin intermediul unor telecomenzi Wii, care trimit prin bluetooth un semnal unui laptop Macbook despre starea telecomenzilor (ce butoane sunt apăsate, ce poziție au, etc.) și care prin intermediul unui software determină ce note trebuiesc cîntate și când, informații trimise mai departe către Arduino care pune în mișcare tot sistemul de percuție pe care îl puteți vedea în filmuleț.

Mai multe video cu ritmuri interesante și multe alte detalii complete ale tehnologiei acestui proiect puteți găsi pe pagina proiectului JAZARI acolo unde deasemenea puteți dona pentru dezvoltarea acestui proiect și pe mai departe.

 

0 Shares
You May Also Like