joc-wii-fit-plus
joc-wii-fit-plus

Joc Fit Plus pentru Nintendo Wii

0 Shares
0
0
0

joc-wii-fit-plusAcest joc reprezinta o combinatie de fitness si distractie ce a fost creata pentru toata lumea, indiferent de varsta.

Jucandu-va cu Wii Fit un pic in fiecare zi, voi, prietenii si familia voastra va puteti imbunatati obiectivele personale in privinta sanatatii si a starii fizice.

Accesoriul Wii Balance Board reprezinta un periferic inovator ce e simplu de folosit, distractiv, pe scurt o modalitate buna ce va poate ridica de pe canapea si de a intra in actiune.

Acesta contine mai multi senzori de presiune ce sunt folositi pentru a gasi centrul de echilibru al fiecarui individ si indicele de masa corporal. Balance Board-ul e mai mult decat un simplu cantar – va poate citi miscarile in timp real si le poate recrea direct pe ecran (asemanator controller-ului Wii Remote).

Cu ajutorul acestui periferic puteti cobori intr-un mod realistic acel munte virtual cu placa de snowboard. Foloseste patru baterii AA ce pot oferi pana la 60 de ore de game-time. Balance Board-ul suporta greutati de pana la 150kg. Producatorul recomanda jucarea Wii Fit-ului in picioarele goale.

Putem descrie acest joc pe platforma Wii drept viitorul jocurilor si activitatilor interactive. Primeste viitorul la tine acasa in doua variante :

Doar soft (varianta simpla ) : Cel mai bun pret: 119 lei(TVA inclus).

joc-wii-fit-plus-cu-placa

Sau varianta completa cu Balance Board inclus , acum la :Cel mai bun pret: 479 lei(TVA inclus) sau in rate 14,96 lei/luna.

Wii Fit a atras milioane de noi jucatori in lumea jocurilor video. Acum Wii Fit Plus ofera o serie de noi elemente si imbunatatiri concepute sa ii ajute pe jucatori sa-si reintre in forma prin exercitii si jocuri de balans gandite sa fie distractive si…sanatoase. Jucatorii vor afla o noua dimensiune a experientei oferite de Wii Fit, putandu-si crea propriile rutine si exercitii customizabile, sau sa aleaga una din rutinele presetate de 20, 30 sau 40 de minute deja existente.

Jucatorii pot astfel cat timp doresc sa petreaca imbunatatindu-si forma. Ei pot de asemenea selecta o anumita arie pe care doresc sa se concentreze sau pot opta sa lase Wii Fit Plus sa le sugereze o varietate de activitati. Pentru prima oara, utilizatorii pot face combinatii intre programele gandite pentru forta si cele de yoga.

Jucatorii pot acum alege sa faca o cursa cu obstacole pe platforme diferite, sa se plimbe pe o plaja la bordul unui SegwayX2 Personal Transporter sau sa dea din maini pentru a-si ajuta caracterele gaini sa traga la tinta. Multitudinea de jocuri si a optiunilor de ajustare ii vor convinge pe jucatori sa incerce in fiecare zi ceva nou. Jucatorii de asemenea pot estima cate calorii ard dar au de asemenea o optiune prin care isi pot cantari animalele din casa.

Wii Fit Plus foloseşte o placă, numită Wii Balance Board, care poate măsura atât masa utilizatorilor cât şi centrul de greutate. Peste 40 de activităţi pot fi făcute utilizând placa, Wii Remote şi Nunchuk-ul. Jucătorii pot să-şi programeze antrenamente de 20, 30 sau 40 de minute, în funcţie de timpul fiecăruia, existând şi o estimare privind numărul de calorii arse, deasemenea poate fi folosit și pentru alte jocuri cum ar fi Shaun White Snowboarding

 

0 Shares