shrek3-wii

Shrek 3 (The third) Wii

0 Shares
0
0
0

shrek3-wiiShrek The Third este un Adventure Game. Eroii principali sunt personajele principale din filmul de animatie cu acelasi nume. Acestea trebuie sa apere taramul indepartat de Prince Charming si de compania lui ce este formata din personaje negative din diferite povesti.

Jocul are un total de 20 de nivele (plus unele nivele secrete) cu un grad mediu de dificultate, iar locatiile sunt diferite de fiecare data: Academy Grounds, Evil Queen’s Castle, Pirate Ship, etc. Fiecare personaj are abilitati speciale si interactioneaza intr-un mod diferit.

Pe parcursul jocului personajele cresc in nivel si primesc abilitati noi. Jocul are si cateva niveluri secrete, acestea putand fii deblocate dupa terminarea jocului. Pe langa toate astea jocul mai are si o colectie de 6 mini-games ce se pot juca in multi-player si au ca locatii harti din joc si din film.

Modurile de joc pentru cele 6 mini-games sunt: Castle Attack, Shrekleboard, Frog Herder, Shooting Gallery, Catacombs Leap si Ships Ahoy. De mentionat ca vocile personajelor sunt cele originale din film cu care am fost toti obisnuiti.

Jocul se poate achizitiona de la : Emag.ro, dand click pe

eMAG – Furnizorul solutiilor complete!

 

0 Shares