lg-bl40-new-chocolate

Editie de Craciun a lui BL40 Chocolate

0 Shares
0
0
0
lg-bl40-new-chocolateCoreenii de la LG anunta lansarea unei noi versiuni a lui LG BL40 New Chocolate, editia de Craciun.

Denumit oficial New Chocolate: Black Label Series, telefonul va fi disponibil doar pe piata din Coreea.

Specificatii tehnice BL40

Noua versiune a lui BL40 Christmas Edition nu este cu mult diferite de originalul LG Chocolate BL40 care a fost anuntat oficial in luna august 2009. Lista specificatiilor tehnice prezinta terminalul avand un ecran tactil de 4 inch cu functii multi-touch asemenea display-ului de iPhone.

Totodata, ecranul are o proportie de vizualizare de 21:9 si rezolutie de 800 x 345 pixeli, iar telefonul prezinta o interfata de utilizator dual activa cu suport flash.

Noul telefon mobil va avea tastatura virtuala QWERTY completa si o conectivitate ridicata, 3G cu HSDPA si Wi-fi, plus receptor GPS, pe langa standardele GPRS, EDGE, Bluetooth si USB. Spre deosebire de modelul original, LG BL40 Christmas Edition dispune de o camera foto de 8 MP cu flash LED si functii de autofocus si geo-tagging.

Alte detalii

LG BL40 New Chocolate in editia de Craciun vine cu player muzical si video incorporat, iar telefonul are suport DivX pentru playback video. Mai mult, asemenea altor terminale LG (Renoir sau Arena) si acesta va dispune de iesire TV si suport sunet Dolby Mobile.

LG New Chocolate Christmas Edition este disponibil doar pe piata din Coreea si costa peste 4.000 USD. Originalul LG BL40 New Chocolate s-a lansat in luna octombrie modelul si pe piata din Europa si in prezent poate fi achizitionat si in Romania la pretul de 2.000 RON.

0 Shares
You May Also Like