De-ce-sa-iti-cumperi-workstation-si-nu-desktop
De ce sa iti cumperi workstation si nu desktop?

De ce sa iti cumperi workstation si nu desktop?

0 Shares
0
0
0

De-ce-sa-iti-cumperi-workstation-si-nu-desktopCei care isi doresc un cadou inedit de Sarbatori pot sa aleaga workstation second hand de la diablocomputers.ro. Poate ca te-ai saturat de vechea unitate de tip desktop si vrei sa incerci ceva inedit, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu tehnic si ai nevoie de ceva care sa iti usureze munca.

O statie de lucru, numita generic workstation, ar putea fi alegerea perfecta pentru tine, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu tehnic in care ai nevoie ca PC-ul sa ruleze programe mai sofisticate, specializate pe un anumit domeniu de activitate si sa iti asigure o putere de calcul mare.

Pentru graficieni si pentru cei care se ocupa de design, o workstation de Sarbatori ar fi cadoul perfect. Aici nu facem referire numai la situatia in care decizi sa iti faci singur un cadou, ci si la situatiile in care cei de langa decid sa iti faca o surpriza uriasa si sa iti ofere ceva cu adevarat util muncii tale de zi cu zi.

E dificil sa cumperi workstation noua, insa daca te orientezi spre ceva second hand, recomandarea noastra este diablocomputers.ro. De aici puteti cumpara branduri consacrate, atat pe segmentul workstation cat si desktop.

In functie de pretentiile tehnice si posibilitatile financiare ale fiecaruia, de aici puteti cumpara calculatoare second hand de tip workstation cu preturi incepand de la 220 de lei, cu configuratii modeste, dar si modele de 2677 de lei cum este de pilda un Fujitsu Celsius C Xeon Quad Core E3-1280 v2.

E posibil sa nu fi stiut pana acum de existenta acestor modele de tip workstation, dar acum, odata ce ai aflat depre acestea si daca lucrezi intr-un domeniu puternic specializat unde ai nevoie de unitati de calcul puternice, este cazul sa ai in vedere si o astfel de achizitie.

Cu ajutorul unei workstation, iti poti face activitatea mai usoara si, in acelasi timp, te poti bucura cu adevarat de performante deosebite. Pentru un grafician, de pilda, o unitate de tip workstation pentru grafica 3D ar fi ocazia perfecta care sa-l propulseze in atentia consumatorilor. Aceasta este tendinta la ora actuala:  tehnologie video 3D si Ultra HD.

Daca nu tii pasul cu tehnologia si cu inovatia ca specialist, esti expus riscului de a ramane in urma fata de colegii de breasla, fiind daunator in cazul in care ai si o afacere pe aceasta nisa de piata.

Chiar daca iti cumperi ceva second hand pentru grafica, nu te gandi ca peste cativa ani trebuie sa faci neaparat un upgrade statiei tale de lucru. Programele de grafica si DTP nu vor avansa atat de mult incat sa fie nevoie de configuratii sofisticate.

Cand vorbim despre anumite domenii de activitate si despre specialisti nu ne referim neaparat la cei care detin o diploma in domeniu. Pasiunea multora face de multe ori ca diploma sa nu primeze atunci cand vorbim despre abilitati de programare, editare sau grafica.

Sunt oameni care, mai nou, au o pasiune pentru blog si care au nevoie de o unitate workstation puternica.

0 Shares
You May Also Like