Motive-pentru-a-alege-crearea-unui-magazin-online
Motive pentru a alege crearea unui magazin online

Motive pentru a alege crearea unui magazin online

0 Shares
0
0
0

Motive-pentru-a-alege-crearea-unui-magazin-onlinePoate ai deja o afacere si comercializezi anumite produse, in cartierul sau in orasul tau. Poate vrei sa iti deschizi in anul ce vine un astfel de business insa nu stii de unde sa incepi sau pe ce sa te axezi mai mult: un magazin cu locatie fizica sau un magazin online.

Cu siguranta, fiecare dintre aceste doua optiuni au avantajele si dezavantajele lor. Ambele implica, costuri, efort si multa munca. Pentru ambele idei este nevoie de o echipa de oameni dedicati, profesionist, care sa urmeze o viziune clara.

Totusi, ne vom concentra astazi spre a-ti oferi cele mai bune motive pentru a alege dezvoltarea si promovarea unui magazin in mediul online. Lista ramane desigur deschisa completarilor, adaugirilor sau comentariilor de orice fel.

Din punctul de vedere al utilizatorului de internet, este foarte comod sa acceseze un magazin online. O serie de avantaje il motiveaza sa vada astfel lucrurile, la orice varsta:

–    Un magazin online este deschis 24 de ore din 24. Altfel spus, el poate fi vizitat la orice ora; nu exista riscul sa fie scos afara, sa ajunga prea repede ori prea tarziu. Mai mult decat atat, nu se simte presat sa faca o alegere sau sa plece fara sa fi avut timp sa faca alegerea potrivita.
–    Intr-un magazin online comanda se poate plasa la orice ora. Desigur, pachetele sau coletele nu vor fi expediate la ora plasarii comenzii (de exemplu, ora 1 noaptea), insa cu siguranta cosul de cumparaturi poate fi trimis oricand. Iar in cursul orelor lucratoare din acea zi produsele vor fi trimise. Lucrul acesta e foarte important datorita stilului de viata modern, a grabei, a schimburilor in care lucram sau a pur si simplu a preferintelor noastre.
–    Un magazin electronic poate fi accesat de oriunde de pe glob. Chiar daca pachetele nu sunt trimise neaparat oriunde (in functie de politica magazinului), magazinul online este deschis oricui, din orice localitate.
–    Achizitii discrete. Altfel spus, intr-un magazin online nu te vede nimeni intrand si iesind. Nu iti vede plasele, cumparaturile sau raioanele printre care te plimbi (desigur, acest lucru depinde de cate persoane mai folosesc respectivul calculator si ce setari de utilizator/confidentialitate sunt folosite). Astazi, majoritatea magazinelor online au un design aparte pentru telefoanele mobile si suporta comanda securizata chiar si de pe acestea.
Comoditate. Am vorbit mai devreme despre lipsa unui orar, lucru considerat un mare plus. Un alt avantaj vazut de utilizatori este cel ce consta in accesarea rapida, cu doar un click. Nu mai trebui sa te imbraci, sa iei masina sau autobusul. Ci intr-un minut poti sa si ajungi in categoria dorita din magazin. Iti faci orarul cum vrei, cand vrei. Nu mai stai la rand la case, nu cari bagaje mari – curierul se va ocupa de asta, pana la usa casei tale.

Desigur, avantajele se pot numara si din cealalta perspectiva – a administratorului de magazin.

Daca esti interesat de o oferta pentru un magazin online sau ai nevoie de promovare pentru site-ul tau, intra acum pe It exclusiv.

0 Shares
You May Also Like