Criolipoliza-solutie-non-invaziva-de-pierdere-a-grasimii
Criolipoliza – solutie non invaziva de pierdere a grasimii

Criolipoliza – solutie non invaziva de pierdere a grasimii

0 Shares
0
0
0

Criolipoliza-solutie-non-invaziva-de-pierdere-a-grasimiiCriolipoliza este o tehnologie non invaziva de reducere permanenta a grasimii. Poate trata intre 20 si 25% din cantitatea de grasime, reducand-o considerabil. Presupune o metoda nechirurgicala de distrugere a celulelor grase, fara afectarea altor tesuturi sau celule.

Masina de criolipoliza functioneaza asadar prin distrugerea peretilor celulelor grase, in zona expusa la tratament, celule ce sunt apoi eliminate complet prin procesul de metabolism al organismului.

Un aplicator este pozitionat pe zona de piele dorita, acesta raceste pielea si are in final efectul de pierdere permanenta a grasimii din acea zona. In acest tip de proces exista mai putin control decat in cazul aparatului de cavitatie de exemplu, iar fiecare sedinta de tratament poate reduce grasimea din zona doar in proportie de maximum 25%, in cel mai bun caz .

Gheata care se formeaza in celulele grase, le distruge pe acestea, iar apoi corpul elimina celulele grase astfel distruse.

Criolipoliza este un proces care iti va ingheta la propriu, pentru aproximativ 45 de minute, zona aleasa de pe suprafata corpului, unde doresti sa reduci grasimea depusa. 

Aceste procedee trebuie facute in sedinte multiple si constituie o optiune pentru cei care nu doresc interventiile chirurgicale si sunt dispusi sa treaca prin 4 sau 5 sedinte ale unei astfel de terapii, dar cu rezultate mai slabe decat operatia chirurgicala.

Principiul criolipolizei il constituie asadar inghetarea efectiva si controlata a zonei supuse sub tratament pana la aproximativ 4 grade Celsius, pentru o reducere localizata si neinvaziva a depunerilor de grasime acumulate pe diferite zone ale corpului. Mai ales in Europa, masinile de criolipoliza sunt folosite cu precadere in clinicile de chirurgie estetica si in spa-uri.

Tratamentele de inghetare ale tesutului adipos prin criolipoliza sunt cele mai recomandate pentru pacientii cu mici zone de grasime localizata si care au maximum intre 5 si 10 kg peste greutatea ideala, in functie de inaltimea, sexul si varsta acestora.

Un tratament de criolipoliza va elimina aproximativ 25% din grasimea dorita si in general, poate fi repetat o data la 4 luni. Criolipoliza este foarte eficienta in reducerea focala, zonala, a depozitelor de grasime acumulate in timp. Este complet neinvaziva. Nu exista ace care se folosesc, incizii sau injectii, etc.

Dupa criolipoliza, nu este necesara neaparat o dieta post-tratament sau exercitii fizice de mentinere. Rezultatele finale se vad de obicei dupa 6 saptamani de la efectuarea fiecarei sesiuni de tratament in parte.

Poti apela si la alte forme de tratament pentru un efect in plus, aplicat pe zonele tratate precedent de criolipoliza. Zonele comune ce pot fi tratate cu acest procedeu sunt abdomenul, coapsele, zonele laterale in special, spatele si linia sutienului (la femei).

Criolipoliza a devenit inca de la aparitie, o excelenta alternativa cu un nivel ridicat in satisfactia finala a clientilor ce apeleaza la acest tip de tratament non invaziv.
Liposuctia este in mod esential, un fel de sculptura a corpului ce se face chirurgical, in timp ce criolipoliza este un tratament ce va poate reduce zonele de grasime acumulata, efectul variind de la pacient la pacient.

0 Shares
You May Also Like