Cum sa pui o fotografie pe o husa de telefon

0 Shares
0
0
0

Plasarea unei fotografii pe husa unui telefon se face foarte simplu dar, cu toate acestea, este o metoda eficienta de a personaliza un telefon. Telefoanele sunt obiecte produse in masa si mii de oameni au telefoane la fel ca al tau. Cu ajutorul unei huse personalizate va puteti exprima propria personalitate si puteti face telefonul usor de recunoscut si unic in felul lui. Va ajuta, de asemenea, sa pastrati poza persoanei iubite sau obiectul pasiunii dumneavoastra la indemana.

Inserarea unei fotografii speciale pe o husa samsung note 8 personalizata este un proces simplu, alcatuit din cativa pasi simpli.

Alegerea fotografiei

Primul pas consta in simpla alegere a fotografiei pe care o doriti tiparita pe husa telefonului dumneavoasta. Aceasta poate fi poza dumneavoastra, a familiei, a masinii preferate sau a locului preferat. Cel mai important lucru este sa alegeti ceva personal pentru dumneavoastra si pe care nu va veti plictisi sa il purtati zilnic in buzunar sau in geanta. Dupa ce ati selectat poza pe care o doriti, sunteti gata sa o tipariti cu ajutorul unui serviciu online simplu.

Selecteaza modelul de telefon

Fiecare model de telefon are o forma diferita si dimensiuni diferite. Modele diferite au si butoanele si porturile in locuri diferite, iar husa telefonului trebuie fabricata special pentru acel model de telefon. Prin urmare, urmatorul pas este alegerea modelului si marcii de telefon. Acest lucru va va asigura ca husa pe care o veti primi este adaptata telefonului dumneavoastra si se va potrivi perfect.

Incarca poza

Dupa ce ati selectat modelul potrivit de telefon, vi se va prezenta o previzualizare a modului in care va arata husa care va place. Pentru a adauga o fotografie, faceti clic pe “imagini” si navigati in locul in care ati salvat fotografia pe care o doriti pe dispozitiv. Faceti dublu clic pe imagine si asteptati sa se incarce. Odata ce incarcarea va fi terminata, poza va fi afisata in previzualizare si va fi gata pentru personalizare.

Personalizare

La aces pas aveti pozibiliatea de a personaliza imaginea pentru a va asigura ca ea va fi afisata asa cum va doriti, pe husa blackberry a telefonului. Veti putea roti imaginea, sa ii schimbati dimensiunea si sa o mutati in scopul de a modifica anumite parti ale imaginii care vor apare pe produsul final. Veti avea, de asemenea, posibilitatea de a adauga texte sau forme simple, precum inimioare, in anumite zone ale imaginii, in cazul in care doriti sa personalizati cat mai mult imaginea finala.

Adauga in cos si cumpara

Dupa ce ati terminat personalizarea husei de telefon, iar aceasta arata asa cum va doriti, e momentul sa treceti la cumparatea produsului. Dupa ce ati introdus toate datele necesare si ati confirmat achizitia, va dura cateva zile pana va veti putea bucura de o husa de telefon de inalta calitate, imprimata cu poza aleasa de dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like