Ce se mai intampla in Botosani – presa relateaza, publicul se informeaza

0 Shares
0
0
0

In perioada de pandemie cei care cautau alte foloase pentru ca publicul sa acceseze pagina lor, veneau cu tot felul de stiri false. Ori stim cu totii cat de mult poate cantari informatia corecta. Daca va doriti informare si mai specific daca interesul este de a sti ce se intampla in judetul Botosani, relatari la zi, in timp real, atunci trebuie sa descoperiti Botosaneanul, un trust nisat.

Noutati in presa botosaneana

Conform acestui trust de presa Botosani se anunta un val de contestatii in instanta. Asta pentru ca cei care s-au ales cu dosar penal in perioada pandemiei, pentru ca au incalcat sub o forma sau alta legea, au primit acum instiintare de dosar penal deschis, in plic. Dupa un an de zile unii s-au trezit cu instiintari de acest gen. Situatia este oarecum hilara, insa adevarata.

O actiune a politiei a scos la iveala ca cei care isi completau formulare pe baza carora sa paraseasca domiciliul adica mentionau ca sunt salariati se pare ca nu erau. Se intampla in perioada 16 martie – 15 mai 2020. Dupa o confruntare de date intre ceea ce acele declaratii mentionau si ce inregistrari sunt la ITM se pare ca multi au facut fals in declaratii.

O alta stire de interes pe care o regasim prezentata pe Botosaneanul.ro este cea a cazurilor de covid si a vaccinarii. Pe de-o parte aflam ca Botosani a intrat in scenariul galben se pare, conform ratei de imbolnaviri. Zeci de cazuri noi sunt inregistrate zilnic. In aceste conditii, incidenta cazurilor a depasit pragul de 1,5 la mie. Alte masuri nu sunt luate, insa in 3 localitati s-a instituit izolat scenariul rosu. Este vorba de Corni, Tudora si Roma.

Nelu Tataru, fost ministru al sanatatii, a declarat in presa ca ar dori ca vaccinarea sa fie obligatorie. Aceasta declaratie vine pe fondul ingrijorator al contextului actual cand rata de imbolnaviri este din pacate una tot mai mare. Cel putin pentru cei din domeniul invatamantului, din politie, jandarmi si pompieri Nelu Tataru spune ca ar fi bine de impus conditia obligatorie a vaccinului, altfel cei care refuza sa isi piarda locul de munca.

Despre aceste subiecte si nu numai descoperim zilnic de la Botosaneanul. Tine pasul cu informarea de calitate si acceseaza botosaneanul.ro, precum si contul de social media.

0 Shares
You May Also Like

Idei de decorare a casei

Atunci cand vrei sa iti schimbi aspectul casei poti folosi stickere mobila bucatarie de exemplu, pentru bucatarie, dar…