Miracolul Hidrogenului Molecular

Miracolul hidrogenului molecular

0 Shares
0
0
0

Peste 500 de studii efectuate pana in acest moment au descoperit ca apa de baut imbogatita cu hidrogen este benefica intr-un numar de peste 150 de boli precum Parkinson, Alzheimer, accidente vasculare cerebrale, traume, inflamatii, recuperare dupa leziuni, pierderea auzului, afectiuni ale ochilor, si lista poate continua pana la diverse forme de cancer.

Ce este apa H2?

Un numar foarte mare de persoane care au acasa ionizatoare de apa trimit constant, de foarte multi ani, un feedback pozitiv cu privire la efectele benefice ale ionizatoarelor pentru apa alcalina, dar abia intre anii 2007 si 2010 oamenii de stiinta si cercetatorii au inteles ca proprietatea terapeutica a apei alcaline ionizate este hidrogenul sub forma de gaz. Ca rezultat al noilor cercetari in acest sens, industria ionizarii apei a fost complet revolutionata, astfel incat sa poata beneficia de aceasta noua informatie.

Ce este hidrogenul molecular?

Hidrogenul molecular nu este doar un alt supliment, ci este un antioxidant puternic si un anti-inflamator care are efecte protectoare asupra celulelor si oganelor. Hidrogenul molecular, sau mai pe scurt H2, este cea mai mica molecula din univers si circula cu usurint prin organism. Hidrogenul molecular sprijina functiile naturale ale organismului, fiind 100% pur si natural. Pana in acest moment nu exista efecte secundare ale utilizarii apei bogate in hidrogen si nici nu exista posibilitatea administrarii de supradoze.
Procesul de imbatranire seaca rezervele de hidrogen din corp, ceea ce duce la afectiuni ale tesuturilor, pe care le putem vedea pe masura ce inaintam in varsta. Cercetarile au indicat, insa, ca ne putem suplimenta rezervele de H2, iar asta poate incetini procesul de imbatranire ce are loc in intregul organism.
Hidrogenul joaca, de asemenea, un rol extrem de important in producerea de energie in organism. El este transportat in mitocondriile celulelor, care il folosesc apoi pentru a crea adenozin trifosfat (ATP) sau energie in cea mai pura stare.

H2 Reduce inflamatia

Studiile cu privire la hidrogen au indicat, de asemenea, existenta unei alte proprietati unice, anume capacitatea sa de a reduce inflamatia. Atunci cand corpul uman este stresat de trauma sau de o infectie, trimite mediatori inflamatorii, semnalul ca are nevoie de vindecare. Acest semnal initiaza o crestere a fluidelor in zona afectata, care rezulta in aparitia inflamatiei.
Hidrogenul molecular s-a dovedit a reduce nivelul de mediatori inflamatorii, in parte pentru ca moleculele sunt atat de infime incat pot patrunde mult mai eficient decat suplimentele in zona afectata. De aceea, H2 este extrem de util pentru orice boala inflamatorie, asa cum sunt artrita, colita, fibromialgia sau Parkinsonul.

Nu toti radicalii liberi sunt rai

Hidrogenul molecular este un antioxidant puternic si selectiv, care vizeaza numai radicalii hidroxi daunatori, dar lasa in pace radicalii liberi buni.
Radicalii liberi daunatori afecteaza moleculele din jur prin procesul de oxidare celulara. In consecinta, oxidarea poate afecta tesuturile si organele din organism. Cu toate acestea, nu toti radicalii liberi sunt la fel, multi dintre ei fiind chiar utili organismului si contibuind la eliminarea virusurilor, bacteriilor si chiar a unora dintre celulele canceroase.

Cum pot beneficia de apa alcalina ionizata?

In concluzie, date fiind toate cele de mai sus, cum facem sa ne suplimentam rezervele de H2 din organism si sa ne bucuram de toate aceste numeroase beneficii pe care le are pentru sanatate?
Cea mai simpla solutie pentru a avea parte de mai mult hidrogen este infuzarea apei naturale cu hidrogen sub forma de gaz. Ionizatoarele de apa care infuzeaza H2 natural in apa sunt extrem de utile in acest sens, filtrand toate impuritatile din apa si lasand-o proaspata, sanatoasa si infuzata cu H2.
Poti alege sa iti imbunatatesti apa de baut cu H2 fie prin ionizatoare de apa, fie prin tablete cu H2 care infuzeaza cu hidrogen molecular apa filtrata, fie cu ajutorul sticlelor portabile de apa cu hidrogen, pe care le poti folosi pe toata durata zilei, indiferent unde te-ai afla.
De asemenea, daca folosesti ionizatoare de apa de generatie mai veche, poti gasi informatii extrem de importante online despre ionizatoare de apa de generatie mai noua, imbunatatite si care iti permit sa beneficiezi din plin de toate proprietatile hidrogenului molecular.
Cu atat de multe solutii la dispozitie, este astazi extrem de la indemana sa te bucuri de beneficiile apei bogate in hidrogen, indiferent de bugetul pe care il aloci acestei investitii.

0 Shares
You May Also Like