Ce echipament să aduci pentru un joc de airsoft de mai multe zile?

Ce echipament să aduci pentru un joc de airsoft de mai multe zile?

0 Shares
0
0
0

Plănuiesti să pleci câteva zile la un joc de airsoft cu clubul sau asociatia ta? Ai planificat deja scenariul, terenul de joc? Atunci nu trebuie decât să iti pregătesti bagajele! Iata cateva informatii despre toate echipamentele si accesoriile de care ai nevoie pentru airsoft. Nu uita nimic si mergi intr-o aventură cu liniste sufletească!

Planificati o tinută perfectă pentru un joc de airsoft de mai multe zile

Ai, fără indoială, deja un scenariu pregătit si ti-ai ales locul de joacă. Cu toate acestea, ai tinuta perfectă pentru un joc de airsoft de mai multe zile? Pentru a trăi o experientă captivantă, este recomandat să porti o tinută completă pentru ocazie, pentru a trăi o imersiune totală. Acesta constă din următoarele elemente:

  • Ochelari de protectie. Ca reamintire, acesta este singurul echipament airsoft ieftin obligatoriu pentru orice joc de airsoft, indiferent dacă il joci in aer liber sau intr-un spatiu inchis. Acesta isi propune să te protejeze in cazul pierderii proiectilului.
  • Protectie pentru gură. Această protectie poate fi esentială, deoarece proiectilele pot provoca unele daune – ar fi păcat să deteriorezi un dinte in timpul unui joc.

·        O cască

  • O vestă de luptă sau o vestă tactică. Această vestă iti permite să stochezi diverse accesorii utile atunci când călătoresti pe câmp: mingi, lanternă etc. Acest lucru ajută la intărirea realismului jocului.
  • Pantaloni si o jachetă militară neagră sau imitatie. Aspectul de design al tinutei tale poate varia in functie de scenariul de joc.
  • Rangerii să meargă in toate tipurile de spatiu. Foarte des, terenurile sunt locuri abandonate, păduri, câmpuri… Dacă mergi câteva zile, planifică să porti incăltăminte rezistentă la toate anotimpurile.
  • Mănusi. Te protejează pe teren. Dacă joci intr-o zonă industrială dezafectată sau in pădure, mănusile te protejează de sticlă spartă, mărăcini etc. Acestea sunt, de asemenea, utile pentru a limita aparitia de basici pe măsură ce iti folosesti arma de airsoft.

Echipament pentru un joc Airsoft

Este esential să ai toate echipamentele complete. La fata locului, este important să ai spatiul de stocare necesar pentru stocarea replicilor tale. Intr-adevăr, in caz de ploaie sau umiditate, este de preferat ca acestea să fie adăpostite pentru a nu le uza prematur.

In ceea ce priveste accesoriile pentru teren, planificati suficiente bile. In ceea ce priveste pretul, multi jucători de airsoft se organizează făcând achizitii de grup.

Dacă pleci o vreme, nu uita buteliile de gaz pentru a-ti umple replicile. Dacă joci câteva ore in timpul zilei, tot trebuie să iti mentii arma pentru o durată mai lungă de viată. Mentinerea replicilor limitează ruperea sau uzura prematură. Să ai câteva produse de intretinere precum lubrifiantii este o idee bună.

Aceste produse sunt in mod normal deja prezente in timpul tuturor jocurilor tale de airsoft.

De retinut pentru experienta ta captivantă

Căuti mai presus de toate o experientă captivantă? Pentru a avea succes, nu neglija organizarea! Distribuie sarcinile fiecărui membru al părtii de airsoft. Această organizare iti economiseste spatiu si iti asigură un joc confortabil.

0 Shares
You May Also Like