7 motive pentru a-ti cumpara un ceas inteligent

7 motive pentru a-ti cumpara un ceas inteligent

0 Shares
0
0
0

Daca iti plac gadgeturile inteligente, nu trebuie sa te gandesti de doua ori daca sa iti iei sau nu un smartwatch? Totusi, daca inca stai pe ganduri, mai jos vei regasi 7 motive pentru a te convinge.

Are toata lumea nevoie de un ceas inteligent? Cu siguranta nu, dar daca esti sincer, vei ajunge si la concluzia ca nu ai absolut nevoie de asistenti isteti, sisteme de divertisment in retea si comenzi automate de incalzire. Dar, de indata ce te obisnuiesti cu avantajele aduse, trebuie sa il iei cu tine peste tot. 

Mai mult decat un ceas

Este simplu, dar adevarat: un ceas inteligent functioneaza si ca un ceas, dar poate face mult mai mult. Acest lucru ar trebui sa atraga orice pasionat de tehnologie. Toata lumea poate decide singura ce inseamna exact acest „mai mult” cu ceasul inteligent si cum sa-l foloseasca. 

Unii ar putea dori sa poarte asistentul vocal la incheietura mainii , altii ar putea dori sa-si controleze dispozitivele inteligente de acasa atingand ceasul sau ar putea sa nu doreasca sa isi ridice smartphone-ul pentru fiecare actiune .

Intotdeauna informat

Datorita utilizarii pe scara larga a smartphone-urilor, esti aproape intotdeauna disponibil astazi si, de asemenea, informat rapid si cuprinzator. Dar este si mai rapid si, de asemenea, mai subtil. Ceasul inteligent este bratul extins al unui telefon mobil. 

Daca o notificare ajunge acolo, o poti vedea cu o privire la ceas. Cand cineva suna, poti respinge apelul discret. Daca vrei sa urmariesti scorul echipei preferate in timpul unei intalniri, trebuie doar umbli discret la incheietura mainii si nu trebuie sa utilizezi telefonul. Esti intotdeauna bine informat, chiar si fara sa tii in permanenta telefonul mobil in mana.

Fii mai rapid

Cum si-au gestionat generatiile anterioare viata fara un smartphone? Dar, in ciuda telefonului mobil, ai inca un program incarcat. Ceasul inteligent te poate ajuta sa economisesti timp, deoarece iti permite sa mentii mainile libere pentru multe sarcini, cum ar fi cumparaturile. 

Fii mai in forma

Toata lumea vrea sa fie in forma, dar de multe ori nu functioneaza asa usor. Ceasurile inteligente sunt ajutoare excelente atunci cand vine vorba de a face mai mult exercitiu, antrenamente regulate sau un nou plan de antrenament. Deci, nu conteaza daca ai dificultati sa te ridici de pe canapea sau daca esti deja sportiv ambitios. 

Multe activitati incorporate inregistreaza cat de mult te misti, obiectivele pot fi definite si cei care raman si le ating, vor fi recompensati. Este mai mult decat un simplu truc, pentru ca majoritatea adultilor nu fac suficienta miscare. Multi oameni se pot motiva sa faca mai multe exercitii cu un ceas inteligent .

A ramane in forma sanatoasa

Un ceas inteligent te poate ajuta, de asemenea, sa te mentii sanatos, de exemplu prin monitorizarea ritmului cardiac. La anumite modele de ceas, se trimit notificari purtatorului ca ar trebui sa vada un medic.Un alt exemplu: smartwatch-urile pot avertiza, de asemenea, daca este prea mult zgomot intr-un loc, de exemplu la concerte.

Ajuta in caz de urgenta

Unele ceasuri inteligente recunosc caderile si apoi ofera functii de urgenta , cum ar fi apelarea rapida a contactelor din telefon, asa cum este un smartWatch Garmin LILY. Daca nu reactionezi un minut dupa cadere, serviciile de urgenta pot fi alertate automat si locatia curenta poate fi transmisa, daca ai setat-o ​​in acest fel.

Fii sic

Un ceas normal arata asa cum arata. Chiar daca crezi ca sunt un must- have, asta se poate schimba dupa un timp. Acest lucru se aplica si ceasurilor inteligente, desigur, dar poti oferi cu usurinta varietate, de exemplu prin schimbarea designului afisajului, a tonurilor sau pur si simplu a bratarilor de schimb. 

Noile aplicatii te asigura, de asemenea, ca poti experimenta ceasul inteligent din nou si din nou. Iar asta aduce varietate, si pentru ochi.

0 Shares
You May Also Like