Ce-probleme-au-iPhone-urile-si-care-sunt-solutiile-de-remediere

Ce probleme au iPhone-urile si care sunt solutiile de remediere?

0 Shares
0
0
0

Ce-probleme-au-iPhone-urile-si-care-sunt-solutiile-de-remediereTelefoanele de ultima generatie au devenit din ce in ce mai complexe cu sisteme de operare care sunt tot mai pretentioase si care reactioneaza la aproape orice problema.

Daca vechile telefoane cele clasice de acum 15-20 ani aveau numai probleme de hardware, software-ul fiind inexistent practic, acum noile smartphone-uri au probleme atat de software , cat si de hardware.

In continuare vom prezenta cateva din problemele intalnite la iPhone si ce solutii exista pentru remedierea acestora in service iPhone.

• Telefonul se supraincalzeste. Nu se intampla prea des, dar cand apare acest gen de problema trebuie restartat telefonul si trebuie observat in ce situatie se incalzeste acesta. Ar putea fi o aplicatie defecta. Cele mai multe probleme legate de incalzirea telefonului au fost cauzate de iOS 7, mult mai rare au fost situatiile cand de vina a fost dispozitivul. Poate fi bineinteles restartat telefonul, cu conditia ca inainte sa i se faca un backup.

• O alta problema este legata de nefunctionarea sau functionarea defectuoasa a microfonului. Aceasta problema este destul de usor de rezolvat. Intai trebuie sa va asigurati ca ati indepartat folia protectoare cu care telefonul a venit in cutie.

Trebuie verificat daca telefonul ii permite aplicatiei respective sa foloseasca microfonul. Apoi incercati sa opriti functia de atenuare a zgomotelor. Daca nu reusiti activarea microfonului, trebuie sa apelati la un service Apple pentru ca ar putea fi o problema de hardware mai complexa.

• Pana acum cativa ani exista o problema legata de ecranul albastru. Multi dintre utilizatorii de  iPhone se plangeau de acesta problema. Se pare ca ecranul albastru apare doar in cazul in care se foloseste aplicatia iWork. Daca editati un document si apoi apasati butonul Home puteti sa va treziti cu ecranul albastru.

Poate fi si un blocaj la restart. Acest blocaj se datoreaza incompatibilitatii dintre procesorul pe 64 biti si aplicatiile pe 32 biti. Documentele trebuie salvate inainte de a apasa pe butonul Home si totodata trebuie sa dezactivati sincronizarea cu iCloud pentru iWork. Folositi aplicatiile deja actualizate pentru iOS 7.

• Senzorii dereglati reprezinta o problema cu care se confrunta foarte multi utilizatori de iOS 7. Acest sistem de operare lansat de cei de la Apple nu e chiar pregatit pentru a respecta in intregime promisiunile companiei.

Senzorii iPhone 5S nu sunt calibrati cum trebuie, insa nu absolut toti utilizatorii vad aceleasi abateri ale busolei, giroscopului sau accelerometrului. Deocamdata, singurele solutii sunt schimbarea telefonului sau sa asteptati ca Apple sa faca un update. Chiar si in cazul variantei in care telefonul va fi schimbat, problema poate sa apara si la dispozitivul nou.

• O nemultumire a utilizatorilor de iPhone se leaga de faptul ca butonul Home se aude uneori ciudat cand il apasa. Butonul Power lasa senzatia ca nu este bine fixat, miscandu-se in anumite situatii. Un alt zgomot ciudat pare sa provina de la baterie, insa aceste zgomote nu sunt foarte stridente.

Service-urile Apple reusesc aproape in toate situatiile sa rezolve aceste probleme care sunt destul de suparatoare pentru clientii acestui brand de renume.

0 Shares
You May Also Like