Cele-mai-bune-carcase-waterproof
Cele mai bune carcase waterproof

Cele mai bune carcase waterproof

0 Shares
0
0
0

Cele-mai-bune-carcase-waterproofVrei sa-ti iei smartphone-ul la piscina? Daca nu ai cumva un Samsung Galaxy S7 sau un iPhone 7 Plus(ambele fiind waterproof), sunt sanse mari ca telefonul tau sa nu iasa bine din aceasta aventura. Cea mai performanta carcasa telefon, poate fi gasita pe AccesoriiGsm.ro.

Majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri s-au confruntat cel putin o data cu un accident neplacut, in sensul ca si-au scapat smartphone-urile in apa sau le-au uitat in buzunar atunci cand s-au dus la psicina. Sansele sa repari un smartphone care a luat contact cu apa, sunt foarte mici si de cele mai multe ori este posibil ca acesta sa nu mai functioneze deloc (s-a ars placa de baza sau display-ul, etc.).

Cea mai buna metoda de a-ti proteja smartphone-ul de contactul cu apa, este sa-ti iei anumite masuri de precautie, pentru a-l pastra in siguranta. Daca vrei neaparat sa-ti poti face un selfie sub apa de exemplu, atunci cea mai buna solutie ar fi sa-ti achizitionezi o carcasa waterproof.

Aceste carcase iti vor proteja foarte bine telefonul de contactul cu apa. Majoritatea sunt construite din plastic, nu arata extraordinar de bine, dar isi fac treaba pentru care au fost concepute, mai bine decat oricare alt device.

Ceea ce este si mai impresionant, este ca-ti poti folosi telefonul sub apa. Aceste carcase sunt de obicei transparente, astfel incat poti opera touchscreen-ul prin ele si poti chiar sa faci fotografii in apa.

Carcasa waterproof CaliCase.

Aceasta carcasa este favorita reviewer-ilor, atunci cand vine vorba despre device-urile waterproof. Mai ales cei de la Android Authority i-au acordat niste review-uri foarte bune. CaliCase este o carcasa certificata in standardul IPX8 si poate fi scufundata pana la o adancime de 30 de metri.

Se pare ca cei de la CaliCase au depus un efort consistent in proiectarea acestei carcase, este un produs simplu dar foarte eficient. Majoritatea producatorilor folosesc doar un singur strat de plastic pentru protejarea device-urilor, dar CaliCase foloseste un strat dublu din PVC, plus insertii de metal.

Produsul arata si este intr-adevar foarte rezistent si ai aceasta impresie de prima data de cand incepi sa-l folosesti. Oh si pluteste! Am uitat sa spunem asta. Asadar, nu va trebui sa-ti faci griji ca telefonul tau se va scufunda si va trebui sa inoti pana la fundul piscinei pentru a-l recupera.

Pentru a o face si mai atractiva, producatorii au pus la dispozitie aceasta carcasa la pretul de doar 14.99 de dolari (pentru versiunea standard) si de 15.99 dolari, pentru versiunea “extra large”, care se potriveste cu smartphone-urile de peste 5 inch (diagonala ecranului).

Joto Cellphone.

Aceasta carcasa waterproof, este chiar mai ieftina decat a celor de la CaliCase. Desi parca nu este la fel de solida, compania producatoare promite acelasi gen de functionalitati, avand un design asemanator cu al celorlate carcase waterproof, din aceeasi categorie de pret.

De asemenea, Joto Cellphone este si ea certificata cu standardul IPX8, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji despre performanta acesteia, in ceea ce priveste rezistenta la apa. Poate fi scufundata la o adancime de 30 m, pentru mai mult de 15 minute, fara probleme.

Joto Cellphone poate fi folosita pe smartphone-uri cu diagonala de pana la 6 inch  si poate fi gasita pe Amazon, la pretul de 9.99 dolari.

0 Shares
You May Also Like