Ce-aplicatii-trebuie-sa-iti-instalezi-pe-telefon
Ce aplicatii trebuie sa iti instalezi pe telefon?

Ce aplicatii trebuie sa iti instalezi pe telefon?

0 Shares
0
0
0

Ce-aplicatii-trebuie-sa-iti-instalezi-pe-telefonOdata cu trecerea timpului si cu evolutia tehnologiei, telefoanele mobile inteligente le-au inlocuit pe cele clasice cu butoane, si cu siguranta in acest moment fiecare persoana detine cel putin un astfel de dispozitiv.

Ei bine, in momentul in care ne dorim achizitionarea unui astfel de dispozitiv, cu siguranta fiecare dintre noi am vrea sa avem un telefon cat mai performant, pentru a ne putea instala cat mai multe jocuri si aplicatii, iar in momentul in care utilizam dispozitivul acesta sa nu se blocheze.

De obicei telefoanele care se blocheaza cel mai des sunt cele fabricate de catre firmele mai putin cunoscute de pe piata. Telefoanele acestora se blocheaza in timp ce sunt deschise mai multe aplicatii sau cand ruleaza un joc.

Daca vrei un telefon care sa nu se blocheze de fiecare data cand iti instalezi un joc sau o aplicatie, sau in momentul in care folosesti aplicatia respectiva, atunci trebuie sa te orientezi spre un telefon cat mai performant, si in mod sigur acesta trebuie sa fie de la un producator de top.

Ei bine, in momentul in care ti-ai cumparat telefonul, cu siguranta iti doresti sa ai cat mai multe aplicatii instalate pe dispozitiv.

O prima aplicatie pe care cu totii o descarcam daca nu o avem gata instalata pe telefon, este fara doar si poate aplicatia Facebook. Aproape toata lumea are un cont pe aceasta retea de socializare, astfel ca fiecare ne dorim sa ne putem conecta cat mai repede la aceasta retea.

Ei bine, si daca tot avem Facebook-ul instalat pe telefon, urmatoarea aplicatie pe care ne-o dorim este Messenger, pentru a putea vorbi cat mai usor cu cei dragi, si pentru a putea face schimb cu ei de poze sau alte fisiere.

Cu siguranta acestea sunt primele doua aplicatii pe care le descarca toti utilizatorii de smartphone-uri in momentul in care si-au achizitionat un telefon mobil. De exemplu daca esti pasionat de retelele de socializare, poti sa iti descarci si aplicatia Instagram, pentru a putea fi conectat si la aceasta retea sau Twitter, insa de cele mai multe ori aceasta aplicatie este deja instalata pe dispozitiv.

In mod cert ai auzit odata o melodie la radio, sau in club si habar nu aveai cum se numeste, insa iti veneau in minte tot timpul versurile, dar acum nu mai este o problema sa recunosti melodia, pentru ca poti sa iti descarci aplicatia Shazam pentru telefonul mobil, iar in momentul in care vrei sa stii cum se numeste o melodie si cine o canta, trebuie doar sa deschizi aplicatia Shazam, iar aceasta in cateva secunde va descoperi atat numele melodiei cat si interpretul.

Poti deasemenea sa descarci si aplicatii care sa iti arate starea vremii de afara, si sa iti spuna in mod  exact cate grade celsius sunt afara, sau daca in zilele urmatoare vor fi precipitatii.

Se pot gasi si aplicatii care sa iti numere bataile inimii, sau aplicatii care sa iti permita sa citesti mai usor stirile de pe un site, sau aplicatii care sa te ajute sa cauti mai rapid tot felul de informatii.

Cu siguranta daca vei descarca aplicatia OLX iti va fi mult mai usor sa gasesti autoturismul pe care il cauti, sau uneltele electrice de care ai nevoie.

0 Shares
You May Also Like