Ce-faci-daca-iPhone-ul-tau-nu-porneste
Ce faci daca iPhone-ul tau nu porneste?

Ce faci daca iPhone-ul tau nu porneste?

0 Shares
0
0
0

Ce-faci-daca-iPhone-ul-tau-nu-pornesteIn momentul in care vrei sa iti cumperi un telefon mobil inteligent nou, in mod evident de gandesti ca iti trebuie un dispozitiv performant, de la unul din cei mai renumiti producatori de pe piata, astfel ca este foarte posibil sa iti indrepti atentia spre un model de smartphone produs de catre Apple.

Cunoastem cu totii faptul ca aceasta companie scoate pe piata in fiecare an modele foarte performante de smartphone-uri, iar tocmai din acest motiv, foarte multa lume isi doreste sa isi cumpere un model de iPhone.

Ei bine, in ciuda faptului ca aceste dispozitive sunt foarte performante, si sunt la mare cautare pe piata, trebuie mentionat faptul ca si ele pot sa intampine anumite probleme de functionare.

O astfel de problema ar fi aceea ca dispozitivul nu porneste. Se poate ca terminalul iPhone sa aiba ecranul blocat sau sa nu reactioneze atunci cand incerci sa ii transmiti o comanda. Este posibil insa si ca telefonul sa inceapa activarea, insa in timpul pornirii sa se blocheze. In continuare iti voi prezenta cativa pasi care pot sa te ajute daca treci printr-o astfel de situatie.

In cazul in care ecranul telefonului este blocat sau este negru, va trebui in prima faza sa fortezi terminalul sa reporneasca. Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca repornirea fortata a dispozitivului nu va sterge datele salvate in memoria telefonului.

Se poate forta repornirea dispozitivului chiar si in cazul in care ecranul este negru sau telefonul nu reactioneaza la comenzi atunci cand apesi pe butoane.

Pentru repornirea fortata a telefonului in cazul unui iPhone 7 sau a unui iPhone 7 Plus trebuie apasat si mentinut butonul Adormire/Trezire si butonul de scadere a volumului, cel putin timp de zece secunde, pana la aparitia siglei Apple.

In cazul in care iti doresti sa repornesti fortat un model iPhone 6s va trebui sa apesi si sa mentii apasat atat butonul de Adormire/Trezire, cat si butonul principal, si trebuiesc tinute apasate, minim 10 secunde, pana cand va aparea sigla Apple.

In cazul in care nu reusesti sa realizezi repornirea fortata a dispozitivului, in mod evident va trebui sa te duci cu telefonul la un service specializat in reparatii iPhone, iar specialistii de la service, iti vor rezolva problema in cel mai scurt timp posibil.

Daca iti vei duce dispozitivul la un astfel de service, in mod evident specialistii de acolo vor stii sa remedieze o astfel de problema, pentru ca ei in fiecare zi lucreaza si repara astfel de telefoane.

Poti deasemenea sa iti duci telefonul la un service si in cazul in care datorita neglijentei tale, dispozitivul s-a ales cu display-ul spart, si are neveoie de o inlocuire de display. Aceasta ar fi cea mai des intalnita problema cu care se confrunta personalul unui service gsm.

Pe langa aceaste probleme, poti sa iti duci iPhone-ul la un service si in cazul in care butoanele de volum, butonul home, sau butonul de pornire/ oprire nu mai reactioneaza la comenzi, si trebuiesc inlocuite.

Cu siguranta mai poti apela la un service si in cazul in care dispozitivul tau intampina alte probleme.

0 Shares
You May Also Like