Cum-alegi-husa-ideala
Cum alegi husa ideala?

Cum alegi husa ideala?

0 Shares
0
0
0

Cum-alegi-husa-idealaFara doar si poate, in momentul in care iti cumperi un telefon mobil nou, nu ai voie sa iesi din magazinul operatorului de telefonie mobila fara accesoriile de protectie pentru telefonul pe care tocmai l-ai achizitionat.

Ei bine, din gama accesoriilor de protectie pentru telefoane fac parte: foliile aplicate pe ecran, husele si geamurile protectoare.

Geamurile de protectie si foliile sunt fabricate anume pentru fiecare model de telefon, in timp ce husele pot sa fie atat universale, cat si realizate pentru fiecare model in parte.

De exemplu, in cazul in care ai optat pentru un model de telefon LG, atunci cu siguranta trebuie sa iti alegi un accesoriu din categoria huse Lg.

Stim cu totii ca se pot gasi huse universale, si care sa fie si ele realizate din materiale de o calitate superioara, insa este destul de neplacut ca in momentul in care suna telefonul, acesta sa trebuiasca de fiecare data sa fie scos din husa.

De exemplu in cazul in care afara ploua, nu este prea placut sa scoti telefonul din husa cand te suna cineva, pentru ca ascesta se uda, si sunt sanse ca apa sa patrunda in interiorul dispozitivului iar acesta sa se defecteze.

Din acest motiv, foarte multi utilizatori evita sa isi cumpere astfel de huse universale, desi ele au un pret mult mai accesibil decat husele special realizate pentru fiecare model de telefon in parte.

Si daca tot am dat exemplu, cazul in care iti cumperi un telefon LG, in continuare iti voi prezenta cateva modele de huse special confectionate pentru astfel de modele.

Un astfel de model de husa este carcasa LG G5 VRS Design Crystal Bumper Shine Gold. Acest accesoriu este unul extrem de subtire dar care in ciuda acestui fapt asigura o protectie decenta impotriva socurilor mecanice, datorita marginilor din gel moale.

Spatele acestei carcase este confectionat dintr-un plastic lucios, transparent, iar marginile sunt din plastic rigid. Aceasta husa este foarte comoda, si de multe ori nici nu iti dai seama ca este aplicata pe telefon.

Un al doilea exemplu de husa pe care vreau sa ti-l prezint este husa LG G5 Araree G- Cover Red. Acest model este confectionat dintr-un material moale, care este foarte flexibil si se muleaza extraordinar de bine pe telefon, astfel ca ii va oferi dispozitivului tau o buna protectie impotriva socurilor mecanice, dar va proteja si colturile si spatele telefonului.

Scoaterea telefonului din husa, dar si introducerea sunt foarte usor de realizat.

Ei bine, acestea ar fi doua modele de huse special confectionate pentru modelele de telefoane LG.

Deci, indiferent ca esti detinatorul unui telefon Lg, sau ca detii un alt telefon de la un alt producator, trebuie sa iti echipezi neaparat telefonul cu aceste accesorii de protectie, pentru ca nu se stie niciodata cand iti vei scapa dispozitivul pe jos, iar daca acesta nu este echipat cu aceste accesorii se poate strica.

Asadar, este mult mai bine, sa iti cumperi aceste accesorii in momentul in care ai achizitionat telefonul, pentru ca nu sunt scumpe. In schimb, daca iti vei scapa pe jos telefonul iar acesta va avea ecranul spart, cu siguranta costurile reparatiei vor fi mult mai mari.

0 Shares
You May Also Like