Ce_faci_cand_ti_se_strica_telefonul
Ce faci cand ti se strica telefonul?

Ce faci cand ti se strica telefonul?

0 Shares
0
0
0

Ce_faci_cand_ti_se_strica_telefonulDaca din diverse motive telefonul nu mai functioneaza in parametrii normali, este cazul sa va ganditi sa mergeti cu dispozitivul mobil intr-un service specializat pentru repararea telefoanelor.

Sunt cateva lucruri pe care este bine sa le stiti atunci cand aveti nevoie de reparatii pentru dispozitivul mobil. Va prezentam cateva sugestii si sfaturi oferite de un service de reparatii telefoane din Bucuresti.

Bateria telefoanelor smart se descaraca foarte repede? Ati varsat apa pe telefon? Ati spart ecranul telefonului? Sunt solutii pentru cateva problema cu care v-ati confruntat cel putin odata de cand utilizati tehnologia.

Daca ati spart ecranul telefonului atunci cel mai bine ar fi sa mergeti cu el intr-un service pentru reparatii telefoane deoarece ecranul ar trebuie inlocuit cat mai rapid cu putinta.

Daca nu mai aveti garanatie sau tocmai ce ati pierdut garantia din cauza accidentului care s-a soldat cu spargerea ecranului, nu trebuie sa va panicati, de obicei schimbarea ecranului nu costa foarte mult. Va recomandam sa apelati la un service specializat pentru aceasta operatiune care uneori poate fi destul de complicata.

Telefonul a intrat la apa, sau doar ati turnat apa din belsug peste acesta? Nici in aceasta situatie nu ar trebui sa va panicati. Este foarte posibili sa rezolvati aceasta problema tehnologica destul de usor. Daca vorbim despre un telefon smart nou nu este o foarte mare problema atata timp cat lichidul nu a ajuns sub carcasa patrunzand prin imbinari.

Daca a intrat apa in dispozitivul mobil in functie de cantitatea acesteia puteti sa asteptati pana cand telefonul isi revine singur, puteti desface carcasa pentru a scoate apa, sau, in cazul in care situatia este grava ar trebui sa mergeti cu el intr-un service pentru reparatii telefoane. In cazul in care foarte multa apa se afla in circuitele telefonului acesta se poate strica definitiv. Niciodata nu aprindeti un telefon care a fost udat.

Telefonul a cazut si nu se mai deschide? Trebuie sa inchideti telefonul desfacand carcasa si scotand bateria. Puneti bateria la loc si reporniti telefonul. Multe dispozitive mobile au un spatiu foarte subtire ce se utilizeaza la resetarea telefonului cu ajutorul unui varf de ac.

Daca nici la aceasta ultima incercare aparatul nu reactioneaza atunci este clar nevoie de un spacialist sau de un telefon nou, chiar daca aceasta ultima perspectiva suna sumbru.

Se intampla des ca bateria de la iPhone sa se termine cand aveti cea mai mare nevoie de ea? Aveti la dispozitie trei solutii foarte simple pentru ca bateria sa tina mai mult.

Opriti functia 3G a telefonului, folositi wireless atunci cand este disponibil. Reduceti luminozitatea ecranului si opriti conexiunile pe care nu le utilizati cum ar fi GPS, bluetooth si altele.

Daca va ganditi sa investiti intr-o tableta trebuie sa stiti ca aceasta este un dispozitiv comond si portabil pentru multimedia si trafic de informatie, dar nu si pentru creare si editare de continut.

Veti descoperi ca editarea unui fisier text poate sa fie un adevarat calvar daca se face de pe o tableta. Avantajul este ca retelele sociale, cartile electronice, filmele, pozele si jocurile vor arata mai bine pe un ecran mai mare decat pe ecranul telefonului. Pentru treburi serioase va recomandam un laptop.

 

0 Shares
You May Also Like