Ce-avantaje-poti-avea-cu-platforma-Android
Ce avantaje poti avea cu platforma Android?

Ce avantaje poti avea cu platforma Android?

0 Shares
0
0
0

Ce-avantaje-poti-avea-cu-platforma-AndroidUn touchscreen Samsung si alte accesorii utile pentru telefonul tau mobil reprezinta alegeri foarte bune pentru tine atunci cand vrei sa iti folosesti dispozitivul mobil la capacitate maxima. Astfel, vei gasi tot ceea ce cauti cu usurinta si la un pret convenabil de fiecare data.

Multi utilizatori vor sa aiba telefoane inteligente cat mai performante acum. Produsele si accesoriile care apar pe piata de profil ii ajuta sa le utilizeze in cele mai bune conditii. De exemplu, incarcarea telefonului tau poate fi o sarcina destul de neplacuta pentru ca ai nevoie de cabluri peste tot unde mergi.

Incarcatorul fara fir Jyssen promite sa ne faca vita mai usoara. El incarca bateria unui telefon mobil compatibil cu usurinta. El a fost creat de compania suedeza Ikea, cea care vrea sa ii ajute pe poameni sa isi reincarce telefoanele mobile fara a avea nevoie de cabluri si putand sa faca altceva pe telefon in timp ce el se incarca.

In viitor, veiozele de birou, comodele si alte tipuri de dulapuri vor putea sa aiba inclusa aceasta optiune de incarcare fara fir, facand viata oamenilor si mai comoda decat in prezent.

Cei de la Philips au facut pasi importanti in directia tehnologizarii caselor utilizatorilor. Becurile HUE Led pot fi controlate cu ajutorul oricarui dispozitiv mobil Android. Cu ajutorul unei aplicatii speciale pe care o vei instala in telefon sau tableta, becul va lumina atat cat trebuie, atunci cand este nevoie de acest lucru.

Mai mult, cand esti plecat de acasa vei putea controla foarte bine luminozitatea lor sau le vei aprinde pentru ca hotii sa stea departe de locuinta ta si sa creada ca inauntru este mereu cineva. Si prizele din casele noastre pot fi unele inteligente.

MeMo, construit de compania Belkin, exte un astfel de dispozitiv inteligent ce poate fi controlat prin reteaua de internet Wi-Fi a casei tale sau prin Bluetooth. Nu conteaza ce dispozitiv este conectat la o asemenea priza, el va putea fi intrerupt de la alimentarea cu energie destul de usor. Poti programa chiar si ora la care ele sa primeasca energie electrica de la o asemenea priza.

Daca vrei sa ai un somn cat mai odihnitor, poti cumpara si o patura inteligenta denumita Luna. Ea isi poate regla automat temperatura pentru a oferi un confort sporit celui care o foloseste.

O aplicatie special creata te ajuta si sa reglezi temperatura potrivita de fiecare data cand tu doresti acest lucru. In cazul cuplurilor, ea isi poate regla o temperatura diferita pentru fiecare jumatate, astfel incat ambii sa se simta cat mai confortabil in timpul somnului. Luna iti poate monitoriza inclusiv ritmul cardiac, modul in care dormi si respiratia.

Astfel, vei avea un ajutor foarte bun in efortul de a-ti mentine sanatatea la standarde cat mai ridicate. Tehnologia aparuta in acest domeniu se va dovedi foarte utila in prevnirea unor afectiuni ce ne pot afecta calitatea vietii destul de mult.

Astfel, dispozitivele inteligente Android si aplicatiile special concepute te vor ajuta sa ai tot ce iti trebuie pentru o viata confortabila.

0 Shares
You May Also Like