Wolf-Creek-2-un-film-bazat-pe-fapte-reale
Wolf Creek 2 – un film bazat pe fapte reale

Wolf Creek 2 – un film bazat pe fapte reale

0 Shares
0
0
0

Wolf-Creek-2-un-film-bazat-pe-fapte-realeDe cele mai multe ori, atunci cand vizionam filme online inspirate din fapte reale, ne imaginam cum uneori viata reala poate fi mai spectaculoasa decat cea a filmului. Printre astfel de filme se afla “Wolf Creek 2” sau “Traseul Mortii”, a carei premiera a avut loc in anul 2013, fiind regizat de Greg McLean. Acest film este o continuare a filmului Wolf Creek din anul 2005 si poate fi vizionat online pe site-ul Topfilmehd.biz .

Povestea celor doi turisti germani, Katarina Schmidt si Rutger Enquist, care traverseaza Australia facand autotostopul si viziteaza createrul din parcul national Wolf Creek nu se va termina bine. Astfel, dupa ce au vizitat craterul, din cauza faptului ca nu au gasit o masina cu care sa se intoarca, hotarasc sa isi petreaca noaptea in cort, insa sunt treziti de Mick Taylor.

Acesta este un psihopat care le spune ca sunt nevoiti sa paraseasca parcul deoarece nu au voie sa campeze in parc si se ofera sa ii conduca catre cel mai apropiat camping. Atunci cand cei doi tineri refuza politicos, Mick se infurie si il decapiteaza pe Rutger, iar Katarina este nevoita sa asiste la moarte acestuia.

Pentru Katarina incepe lupta pentru supravietuire, iar Mick Taylor, interpretat remarcabil de actorul John Jarrat, este un inamic infricosator, dar si extrem de periculos. Spre deosebire de primul film, Wolf Creek 2 ne surprinde inca de la inceput, cand Mick ii omoara pe cei doi politisti care il amendeaza. Potrivit pentru cei care indragesc scenele de groaza, finalul este la fel de surprinzator ca inceputul si dezvaluie o noua perspectiva asupra povestii.

Spre deosebire de primul film Wolf Creek, personajul Mick este creionat mult mai bine, iar daca Wolf Creek 2 este analizat din perspectiva unui film horror, este un film bun si poate fi considerat la fel de bun ca primul film. Daca doriti sa il urmariti, puteti accesa site-ul www.topfilmehd.biz, pentru a-l putea viziona online. Alaturi de acesta, pe acest site sunt oferite si alte filme interesante, precum filme de animatie, comedie, documentare, actiune sau drama.

Se pot viziona si filme lansate in anul 2014 sau filme mai vechi, iar daca doriti sa vizionati tot un alt film horror, atunci puteti alege intre filme precum ” Stage Fright”, “Repetance” sau “The Forsaken – Vampirii Desertului”. Cu siguranta nu veti regreta, fiind oferite unele dintre cele mai bune filme. Iubitorii de filme online noi mai pot opta pentru “Blue Jasmine”, in regia lui Woody Allen, care prezinta povestea lui Jasmine, o femeie din inalta societate din New York, care devine o femeie singura, fara studii si fara bani, nevoita sa isi inceapa o noua viata. Acest rol este interpretat exceptional de Cate Blancett.

Asadar, cei care iubesc filmele gasesc numeroase resurse in mediul online pentru a viziona filmele preferate din confortul propriei locuinte. Astfel, orice film doriti sa urmariti se afla doar la un click distanta, trebuie doar sa dispuneti de timpul necesar pentru a putea viziona toate filmele preferate.

0 Shares
You May Also Like