How-to-look-my-site-to-attract-customers
How to look my site to attract customers?

Cum trebuie sa arate site-ul meu pentru a atrage clienti?

0 Shares
0
0
0

How-to-look-my-site-to-attract-customersTot mai multe din afacerile din zilele noastre se desfasoara si in mediul online. Daca oferi spre vanzare anumite produse sau servicii, pentru a avea succes trebuie sa apelezi la diverse strategii de optimizare SEO.

Daca nu ai cunostinte si experienta in domeniul SEO, nu poti oferi servicii de optimizare SEO de calitate. Pentru a-ti promova cu succes afacerea trebuie sa apelezi la o firma care are cunostinte vaste in acest domeniu.

O astfel de firma este DanBradu.ro, si nu este o firma obisnuita care ofera servicii SEO, ci este una dintre cele mai apreciate firme din acest domeniu in tara noastra si nu numai. Firma detine peste 100 de site-uri care sunt proprietate personala, ceea ce inseamna ca articolele scrise pentru afacerea ta vor ramane pe siteuri pentru foarte mult timp.

Articolele sunt scrise de specialisti cu experienta vasta in domeniu, sunt bine documentate si in perfecta concordanta cu cerintele Google. Unde vor fi postate? Pe retelele de socializare, pe grupurile retelelor de socializare si asa cum spuneam pe siteurile pe care le detinem. Iti garantam 150 de click-uri naturale pentru fiecare articol in parte, pentru ca oferim o optimizare SEO la maxim. Pentru mai multe detalii: http://danbradu.com/optimizare-seo/ .

Este important ca inainte sa alegi sa-ti faci publicitate la site, sa ai un site cu adevarat atragator pentru clienti. Iata cativa factori esentiali:

• Design atractiv
Siteul trebuie sa aiba un aspect cat mai placut, astfel incat sa incante privirea celor care-l acceseaza inca de la primul click. Nu trebuie sa fie nici prea viu colorat, nici in culori prea inchise. Nici prea incarcat, nici foarte saracacios. Pentru a fi sigur ca faci alegerea buna, ia in calcul preferintele populatiei tinta.

• Continut relevant
Ceea ce postezi pe site-ul tau trebuie sa fie corect scris si de cea mai buna calitate. Posteaza informatii relevante si interesante pentru cei care-ti acceseaza siteul. Posteaza un continut adecvat, care sa aiba legatura cu ceea ce oferi. Nu poti vorbi despre gastronomie cand tu vrei sa comercializezi insecticid.

• Usurinta in gasirea informatiilor necesare
Cand o persoana intra pe site-ul tau, ideal este sa gaseasca usor ceea ce cauta. Siteul trebuie sa aiba o structura clara si totul sa fie bine pus la punct. Indicat este sa ai si o caseta de
cautare, astfel incat doritorii sa gaseasca cu rapiditate ceea ce cauta. Creaza-ti rubrici clare si structureaza-le astfel incat posibilii clienti sa ajunga cu usurinta acolo unde isi doresc.

• Imagini relevante pentru activitatea pe care o desfasori
Oamenii sunt interesati sa vada cum anume arata ceea ce tu comercializezi. Insereaza pe siteul tau imagini cu produsul final al muncii tale, cu produsele pe care le oferi. Mai greu putin este cand vine vorba de servicii care nu au ca produs final un lucru material, insa cu siguranta vei gasi imagini suficient de sugestive incat sa atraga atentia.

• Parerea web design-ului

Deseori, angajam oameni care se pricep cu adevarat la crearea unui site web. Ei bine, ia in calcul sfaturile date de acestia, pentru ca stiu bine ce spun. Nu fi unul din acei clienti care se incapataneaza sa faca totul cum doreste el, fara a tine cont de parerea specialistilor.

Tinand cont de cele amintite mai sus, cu siguranta vei avea un site care va arata bine. Daca mai angajezi si profesionisti care se ocupa de optimizarea SEO, succesul e ca si garantat.

0 Shares
You May Also Like