windows phone telefon

Windows phone, oficial in Romania

0 Shares
0
0
0
windows phone telefonOrange, HTC si Microsoft au lansat telefoane cu ultima versiune de Windows Mobile 6.5.Orange, Microsoft si HTC au lansat, in premiera, in Romania, o serie de terminale Windows phone, care au ca software Windows Mobile 6. 5, au anuntat ieri oficialii celor trei companii. Terminalele care fac parte din aceasta suita “high end” sunt HTC Touch 2, HTC Touch Pro 2, dar si modelul din portofoliul Orange Toshiba TG01.

Un alt telefon mobil care urmeaza sa apara cu acest software este HTC HD 2. “Primul Windows phone din Romania este HTC Touch 2. Una din modificari a fost facuta la meniu, acesta este contextual, in functie de zona in care sunteti in meniu, va arata diferite optiuni”, a declarat unul dintre oficialii Microsoft.

Totodata, device-urile mai vin cu doua servicii noi. Microsoft My Phone este un serviciu gratuit de “sustinere si stocare”. Acesta este un cont de 200 de MB care poate fi accesat numai in anumite conditii. Al doilea serviciu – Windows Marketplace for Mobile – este disponibil numai pentru platforma Windows Mobile 6.5 si da acces la personalizarea suplimentara a telefonului achizitionat.

Mai mult, cei care au cumparat deja modele HTC Touch Pro 2 si Toshiba TG01 vor beneficia de actualizare gratuita la cea mai noua versiune a Microsoft pentru telefoanele mobile.

Preturi acceptabile la noile telefoane high-end

Abonamentele “animal” din portofoliul Orange Romania sunt potrivite cu un pachet de date pentru noile telefoane HTC, sustine Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange. Impreuna cu abonamentul Pantera 20, cu contract pe 24 de luni, clientii Orange isi pot cumpara noul HTC Touch 2 la 149 de euro (TVA inclus), HTC Touch Pro 2 si Toshiba TG01 fiind in continuare disponibile la 449, respectiv 299 de euro (TVA inclus).

Pentru clientii business, Orange a creat o oferta speciala de acces la internet si e-mail mobil cu terminalele din gama Windows phone. Astfel, clientii care isi iau optiunea de 6 euro (+TVA), pentru 24 de luni, primesc lunar 50 MB de trafic si o reducere de 50 euro pentru cele patru modele. “Vrem ca aparatele noastre sa fie la preturi permisibile pentru clienti”, spunea Nikitas Glikas, director regional al HTC.
Sursa: GSM portal.ro

0 Shares
You May Also Like