windows-7

Windows 7 pe memory stick

0 Shares
0
0
0
windows-7Incepand cu data de 22 Octombrie 2009 mult-asteptatul sistem de operare de la Microsoft, Windows 7, poate fi achizitionat de pe rafturile magazinelor din intreaga lume dar si din Romania. Preturile incep de la 730 lei pentru licentele retail si 400 lei pentru aceeasi versiune in varianta OEM, la eMag.

Windows 7 RETAIL vine, la fel ca orice pachet software, pe un DVD. Utilizatorii de laptop ar avea, deci, o problema de rezolvat pentru a instala Windows 7, avand in vedere absenta unei unitati optice. Microsoft s-a gandit si la acea clasa de utilizatori si a pregatit pe Microsoft Store un utilitar numit WUDT (Windows 7 USB/DVD Download Tool) care poate sa-ti downloadeze direct pe USB (sau sa-ti creeze un DVD) kitul de instalare Windows 7.

Ceea ce este curios, pe langa faptul ca Microsoft ofera aceasta optiune doar la Upgrade, nu si instalare curata, e faptul ca pe Microsoft Store acest utilitar iti pune la dispozitie trei alternative de Windows 7: Home Basic, Professional sau Ultimate, nici urma de Starter, versiunea special creata pentru netbook-uri.

Acestea fiind spuse, liber la upgrade de pe Vista sau XP pe netbook-uri!

Sursa: Arenait.net

 

0 Shares
You May Also Like