internet-explorer-9
internet-explorer-9

Windows Internet Explorer 9 pregatit pentru testare!

0 Shares
0
0
0

internet-explorer-9Microsoft a realizat o serie de anunturi care subliniaza angajamentul companiei fata de interoperabilitate si performanta pe Internet. Dean Hachamovitch, General Manager Internet Explorer la Microsoft, a dezvaluit Internet Explorer 9 Platform Preview, cu suport extins pentru HTML5, grafica si text accelerate prin hardware si un nou motor JavaScript.

Impreuna, acestea permit dezvoltatorilor sa foloseasca acelasi markup si sa ofere aplicatii web complexe, profitand de hardware-ul PC-urilor moderne. Microsoft a prezentat o serie de specificatii tehnice printre care suport pentru CSS3, Scalable Vector Graphics (SVG), analiza XHTML si tag-uri video si audio folosind codec-uri standard (H.264/MPEG4 si MP3/AAC).

Pe langa acestea, Microsoft a demonstrat un nou motor JavaScript care foloseste multiplele centre ale chip-urilor moderne pentru a gestiona mai eficient resursele computerelor si pentru a imbunatati performanta web. Alaturand interoperabilitatea unui nou motor JavaScript si tehnologiei Direct 2D, Internet Explorer 9 permite dezvoltatorilor web sa ofere utilizatorilor experiente complete.

Dezvoltatorii vor putea urmari progresul Microsoft si isi pot spune parerea cu privire la Internet Explorer 9 Platform Preview prin evaluarea la fiecare opt saptamani a noilor coduri generate pana in momentul lansarii versiunii beta.

Downloadeaza aici Internet Explorer 9 varianta Beta pentru a o testa.

0 Shares
You May Also Like