Rovio WiFi Robot
Rovio WiFi Robot

Rovio WiFi Robot -aproape SF

0 Shares
0
0
0

Rovio WiFi Robot Definitia robotului perfect este sa ne faca viata mai usoara si Rovio WiFi se pare ca tocmai a fost construit pentru acesta. Robotul WiFi Rovio face posibil sa “ne aflam” in doua locuri diferite in acelasi timp, timp real si simultan, sa tinem legaturi intr-o maniera eleganta si relaxanta. Fiind echipat cu trei roti omni-directionale, niciun obstacol din casa/birou (etc.) nu este prea dificil, mda.. in afara de scari — totusi trebuie sa fie o limita altfel am spune ca nu-i adevarat, si asa pare a fi scapat din Transformers 3.

Prin camera cu trei pozitii si microfon+speaker incorporat avem senzatia de acasa chiar daca suntem pe cealalta jumatate a globului, mai ales ca se poate controla prin laptop, PDA, Wii, telefon mobil, orice ce are suport WiFi. Este un robot wi-fi de noue generatie care se ghideaza de pe calculator de oriunde din lume prin intermediul internetului. Poate fi controlat din orice colt al lumii, atata timp cat exista conexiunea la internet. Utilizatorii pot comunica, observa, filma, fotografia, chiar spiona (daca este cazul) prin intermediul robotului Rovio! Va invitam sa urmariti filmuletele de prezentare.

Folosire:

* Se conecteaza prin wi-fi la internet.
* Are un software de control prin internet accesibil si de pe telefoane mobile, pda sau console (playstation, xbox, wii).
* Este echipat cu gps, camera web + microfon, speaker si transmite prin internet tot ce vede si aude .
* Robotul se controleaza direct sau prin specificarea unor trasee (de exemplu se poate trimite robotul in bucatarie, la baie, etc).
* Este echipat cu led-uri pentru navigarea in intuneric.
* Poate chiar invata trasee prin casa, astfel incat sa nu fiti nevoit sa-l ghidati pas cu pas de fiecare data spre locuri obisnuite.
* Cei care au o afinitate pentru roboti, va avertizam, creaza dependenta!
* Printr-o apasare de buton se trimite “la culcare”, prin senzorii incorporati si sistemul TrueTrack isi gaseste singur locul de odihna fara a fii nevoie de cabluri, conectori si alte chestii invechite. Astel Rovio isi gaseste singur locul de alimentare (docking station) si se “trezeste” plin de energie, la propriu sens al cuvantului.
* Pentru o experiente vizuala, va invitam sa urmariti cele 3 filmulete de prezentare: Meet Rovio, Get to Know Rovio si Experience Rovio!

* Poate fi controlat prin aproape orice dispozitiv mobil ce suporta: minim Internet Explorer 6 sau Mozilla Firefox 1.5 sau Safari 3.0 sau Mobile Safari sau Internet Explorer Mobile sau Opera Mobile.
* Este recomandat Internet Explorer 6 sau versiunile urmatoare pentru a folosi la maxim microfonul si speaker-ul incorporat.

Proprietati

* Pachetul de software inclus compatibil cu Windows XP/Vista, se poate instala si sub OSX(MAC) ( nu este recomandat incepatorilor).
* Este echipat cu 3 roti pentru o deplasare usoara in orice directie.
* Are GPS TrueTrack Navigation System care permite memorarea si parcurgerea traseelor.
* Camera video VGA are 3 pozitii care se poate seta prin internet.
* Este echipat cu un speaker pentru a transmite, si cu un microfon pentru a primi mesaje sonore .
* Pentru a configura robotul trebuie conectat la un PC (Windows XP, Vista) prin cablu USB.
* Telecomanda se realizeaza printr-un browser internet (Mozilla Firefox 1.5+, Safari 3.0 si Mobile, Internet Explorer 6+ si Mobile, Opera Mobile).
* Contine: cablu USB
6V 3000 mAh NiMH baterie reincarcabila
adaptor AC/DC
conector reincarcare Charging dock TrueTrack™ Beacon
Manual de Utilizare
Quick Start Guide
Rovio Setup CD
* Mobilitate oferita prin cele 3 roti omni-directionale, camera VGA incorporata, microfon+speaker, si 2 leduri.
* Camera se poate regla prin softul de interfata
* Iluminare spatii intunecate cu ledurile incorporate
* Baterie de 6V 3000mAh NiMH reincarcabil inclus
* Necesita retea WiFi (802.11b si 802.11g)
* Posibilitate de conectare prin USB
* Recomandat pentru varsta 14+
* Dimensiuni: 35.56 x 34.29 x 30.48cm, 2.3 kg.

0 Shares
You May Also Like