Unde poti intalni cabinele de paza?

Unde poti intalni cabinele de paza?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, in anul 2018 toate fabricile mari sau mici, si toate firmele sunt pazite de catre firmele de paza cu care s-a incheiat un contract de colaborare.

Acest lucru este unul cat se poate de benefic, dat fiind faptul ca odata ce intre o fabrica sau o oricare alta firma si o firma de paza se incheie un contract de colaborare, firma de paza are obligatia de a pazi foarte bine curtea firmei sau curtea fabricii.

Deasemenea, din momentul in care se incheie un asemenea contract de colaborare, cu siguranta nici o persoana neautorizata nu va mai putea patrunde nici in parcarea firmelor sau a fabricilor respective.

De regula, firmele de paza nu isi trimit doar un singur agent de paza la un astfel de punct de lucru, ci trimit mai multi agenti de securitate care au sarcini diferite.

De exemplu, un agent de securitate poate avea sarcina de a pazi pe tot programul de lucru doar parcarea firmei unde isi desfasoara activitatea in momentul de fata. Un alt agent de paza de exemplu, poate sa fie nevoit sa pazeasca o alta suprafata din curtea fabricii sau a firmei respective.

Cu siguranta insa va exista si cineva la poarta de acces in curtea firmei, care va sta intr-o cabina de paza, si se va ocupa de diferite activitati pe care le vom aminti in cele ce urmeaza.

De exemplu, acei agenti de securitate care stau toata ziua intr-o cabina de paza, cu siguranta au sarcina de a legitima persoanele care intra in curtea firmei sau in curtea fabricii pe care o pazesc.

Atunci cand in curtea firmei pe care o pazesc sunt asteptati vizitatori (clienti, furnizori, etc.), agentii de paza trebuie sa legitimeze toate aceste persoane si trebuie sa le noteze datele personale intr-un tabel, astfel incat toate persoanele straine care au intrat in curtea firmei sa ramana inregistrate.

O asemenea cabina de paza este mai multe decat ideala datorita faptului ca dispune de prize si intrerupatoare, astfel ca agentii de paza au posibilitatea ca din cabina de paza sa monitorizeze video toata parcarea firmei sau toata curtea firmei.

In ceea ce priveste aceste cabine de paza, trebuie mentionat faptul ca acestea pot avea dimensuni diferite, precum 145 X 145 cm, insa exista si cabine de paza de dimensiuni mai mari si anume, cabine de paza de 145 X 220 cm, 145 X 270 cm, 220 X 220 cm, 220 X 270 cm.

Aici este foarte important de precizat faptul ca respectivele cabine de paza se aleg in functie de necesitatile fiecarui client. Deasemenea este important de mentionat faptul ca aceste cabine de paza sunt realizate din panouri sandwich.

Printre cele mai importante amanunte referitor la aceste cabine de paza am putea preciza ca ele sunt rezistente chiar si la cutremure, sunt rezistente, sunt deasemenea economice si se pot transporta fara risc.

Asadar, atunci cand vine vorba despre pazirea firmelor, cu siguranta ele sunt pazite de catre agenti de securitate, iar agentii de securitate norocosi isi vor desfasura activitatea intr-o cabina de paza.

0 Shares
You May Also Like