Cat de important este sa ai un fotograf profesionist la nunta?

Cat de important este sa ai un fotograf profesionist la nunta?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe cupluri in momentul in care decid sa se casatoreasca, incep sa isi puna intrebari cu privire la sala de nunta, cu privire la maestrul de ceremonii sau la weedding planner-ul pe care il aleg, ori la dj-ul pe care il aleg, iar abia apoi se gandesc sa aleaga si un fotograf.

Ei bine, tocmai aici gresesc foarte multe perechi, deoarece ultima data se gandesc sa isi aleaga fotograful pentru nunta, iar de multe ori nu gasesc cel mai bun fotograf.

Un fotograf nunta este extrem de important, deoarece el este cel care le ofera mirilor amintirile de la nunta, si anume fotografiile de nunta. El si cameramanul, care filmeaza toata nunta, iar apoi le ofera mirilor filmarea integrala, si un film al nuntii.

In ceea ce priveste alegerea unui fotograf profesionist pentru nunta, viitorii miri trebuie sa tina cont de foarte multe detalii, pentru ca intr-un final sa aleaga cea mai buna varianta pentru ei.

Mai intai de toate, viitorii miri vor trebui sa faca o lista cu toti fotografii de la ei din oras, iar apoi sa stabileasca pe rand cate o intalnire cu fiecare dintre acestia, pentru a vedea daca sunt disponibili atunci cand are loc nunta lor.

Apoi, in cazul in care fotografii sunt disponibili, cu siguranta trebuie ca mirii sa puna intrebari in ceea ce priveste serviciile oferite de catre fotografi.

Aici este foarte important de precizat faptul ca exista fotografi nunta care ofera un numar limitat de fotografii nunta, insa exista si fotografi profesionisti care ofera fotografii nelimitate.

Calitatea fotografiilor este deasemenea foarte importanta, iar aici este important de precizat faptul ca majoritatea fotografilor profesionisti ofera fotografii Full HD la aceasta ora, care sunt de cea mai buna calitate.

Modul in care sunt livrate fotografiile conteaza deasemenea foarte mult. Exista fotografi care livreaza fotografiile doar pe DVD, alti fotografi livreaza fotografiile doar pe stick, in timp ce unii fotografi livreaza fotografiile de la nunta si pe DVD si pe stick. Deasemenea, anumiti fotografi le ofera mirilor si o galerie foto online.

Exista fotografi care au incluse in pachetele lor de servicii si albume foto, in timp ce alti fotografi realizeaza si albume foto, insa care trebuiesc platite separat.

Perioada de asteptare a pozelor si a albumelor conteaza deasemenea foarte mult, iar aici lucrurile difera de la un fotograf la altul. Exista fotografi care intarzie mult livrarea pozelor si a albumelor, in timp ce alti fotografi in doua – trei saptamani sau poate chiar mai putin, livreaza pozele si albumele.

Un alt amanunt important este acela ca anumiti fotografi realizeaza sedinte foto inainte sau dupa nunta cu mirii, in timp ce alti fotografi nu realizeaza asemenea sedinte foto.

Ei bine, toate aceste detalii importante trebuiesc discutate impreuna cu fotografii, pentru ca in functie de aceste detalii va fi si pretul unui pachet foto pentru nunta.

Important de precizat insa este faptul ca fotografii profesionisti care sunt foarte renumiti pe piata, sunt foarte solicitati, motiv pentru care au tarife mai mari si trebuiesc rezervati din timp.

0 Shares
You May Also Like