Unde iti lasi masina cand calatoreti cu avionul

Unde iti lasi masina cand calatoresti cu avionul?

0 Shares
0
0
0

O calatorie de fiecare data trebuie sa reprezinte un motiv de bucurie, indiferent ca discutam despre o calatorie in interes de afaceri, sau ca discutam despre o calatorie care este mai degraba o vacanta, o perioada de relaxare dupa o perioada dificila.

Pentru a pleca in calatorie insa, trebuie sa stii sa iti alegi mijlocul de transport, pentru ca ai mai multe variante la dispozitie.

In conditiile unei calatorii interne, pe teritoriul tarii noastre, poti alege sa calatoresti cu trenul, poti calatori cu autocarul, cu masina ta personala, sau poti sa calatoresti cu avionul intre marile orase ale tarii, acolo unde exista aeroport.

Aceasta ultima varianta ar fi cea mai indicata, pentru ca este mult mai comod si mult mai placut sa calatoresti cu avionul, in primul rand datorita faptului ca vei ajunge mult mai rapid la destinatie, nu vei mai fi blocat in trafic, sau mai mult decat atat, te vei bucura si de un mai mare confort.

Pentru a pleca insa in calatorie cu avionul, va trebui sa ajungi la aeroport, iar pentru a ajunge la aeroport, va trebui sa apelezi la ajutorul unor cunostinte care sa te duca de acasa si pana la aeroport.

Sau, vei avea posibilitatea de a merge la aeroport cu masina ta personala, insa pe toata perioada in care vei fi plecat in calatorie, va trebui sa iti lasi masina intr-o parcare in Otopeni.

Vei avea posibilitatea de a gasi loc de parcare chiar si in parcarea aeroportului, asa ca iti va fi foarte comod sa iti lasi masina in parcare, iar apoi din parcare sa intrii in aeroport cu bagajele.

Plus de asta, in momentul in care te intorci din calatorie, iti este mult mai usor, si este mult mai convenabil pentru tine sa te urci in masina personala si sa pleci direct acasa, decat sa trebuiasca sa pleci acasa cu taxi, sau decat sa trebuiasca sa fii asteptat la aeroport.

In cazul in care nu vei gasi loc de parcare si pentru autoturismul tau in parcarea aeroportului, desi este destul de crezut acest lucru, cu siguranta daca vei cauta cu atentie, vei putea sa gasesti o parcare in apropierea aeroportului Otopeni.

Ei bine, ideal ar fi sa gasesti un loc de parcare in parcarea aeroportului, insa daca acest lucru nu este posibil, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca si intr-o parcare privata din apropierea aeroportului masina ta va fi in cele mai sigure conditii.

Tot ce va trebui sa faci, va fi sa iti platesti locul de parcare, iar pentru asta vei putea sa platesti un tichet de parcare pentru o ora, pentru doua ore, pentru o zi, sau vei putea sa platesti un tichet de parcare pe termen lung.

Odata platit acest tichet de parcare, iti vei putea lasa masina in parcarea respectiva, iar acolo masina va putea ramane pana cand va expira tichetul de parcare.

Referitor la masina, aceasta va fi in siguranta maxima, pentru ca o asemenea parcare este monitorizata video, si este si pazita de catre agentii de paza.

0 Shares
You May Also Like