Ce trebuie sa stii daca iti cade parul

Ce trebuie sa stii daca iti cade parul?

0 Shares
0
0
0

Sunt o multime de femei care se confrunta cu caderea parului, iar datorita faptului ca nu mai vor sa se confrunte cu o situatie atat de neplacuta, vor cauta diferite tratamente impotriva caderii parului.

In cazul in care iti cade si tie parul, nu trebuie sa te sperii, pentru ca nu esti singura femeie care are aceasta problema.

Sunt o multime de femei care gasesc smocuri de par in scurgerea de la dus, sau chiar si pe gresia din baie, iar din acest motiv intra in panica, insa dupa spusele expertilor, este normal ca parul femeilor sa cada.

Expertii spun ca o persoana trebuie sa piarda intre 60 si 100 de fire de par pe zi, insa acest numar de fire de par difera foarte mult de la o persoana la alta, iar parul cu cat este mai lung, cu atat firele vor cadea mai mult, iar cu cat parul este mai scurt, cu atat firele vor cadea mai greu.

Ei bine, una dintre principalele cauze pentru care femeile in mod special, dar si anumiti barbati se confrunta cu caderea parului, este legata de stresul foarte mare la care este supus organismul.

Se spune ca durerile de stomac, febra, si chiar si stresul de la locul de munca sau situatia stresanta din viata privata pot sa duca la caderea parului. Deasemenea, o dieta necorespunzatoare poate sa cauzeze caderea excesiva a parului.

Partea buna in aceasta situatie neplacuta insa, este aceea ca in momentul in care se va observa caderea firelor de par, deja organismul si-a revenit din socul produs de stres, sau de dieta aleasa in mod necorespunzator, iar singurul afectat este parul.

Din fericire insa, orice persoana poate folosi un tratament caderea parului, fie el un tratament recomandat de catre un specialist, sau un tratament recomandat de catre o alta persoana care s-a confruntat cu o asemenea problema.

Persoanele care isi doresc sa urmeze diferite tratamente pentru a stopa caderea parului, vor putea sa foloseasca tot felul de sampoane despre care se spune ca opresc caderea parului.

Trebuie mentionat insa faptul ca exista si diferite sampoane car nu doar ca opresc caderea parului, insa ele accelereaza chiar si cresterea firului de par, asa ca parul nu doar ca va inceta sa mai cada, dar va creste si mult mai rapid, ceea ce cu siguranta reprezinta un motiv de bucurie pentru persoanele care urmeaza astfel de tratamente.

Ce este insa foarte important de amintit, este faptul ca persoanele care se confrunta cu caderea parului, si care urmeaza diferite tratamente si trucuri pentru a opri caderea parului, sau pentru stimularea cresterii parului, nu ar trebui sa foloseasca in aceasta perioada produse cosmetice pentru par.

Cu siguranta un par vopsit arata foarte frumos, iar un par aranjat cu fixativ arata iarasi foarte frumos, insa atat vopseaua de par, cat si fixativul, gelul de par, spuma sau ceara pentru par, sunt produse cosmetice care pot sa afecteze radacina firului de par, iar din acest motiv ar trebui ca pentru o perioada sa se renunte la folosirea acestor produse.

0 Shares
You May Also Like